Marian Andronache văzut prin ochii copiilor lui: E o mare bucurie a lui când vede orașul înflorit!


Intră acum și în grupul de

Cei doi copii ai candidatului Dreptei Unite (USR-PMP-FD) pentru funcția de primar al Sucevei, Marian Andronache, au vorbit cu sinceritate despre tatăl lor, despre cum interacționează cu el și care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le au împreună.

Aceștia au spus că tatăl lor, director general la Direcţia Generală a Domeniului Public din Primăria Suceava  este foarte fericit după ce sunt plantate, primăvara, în municipiul flori și le și spune cât de frumos este orașul înflorit.

Ei spun că Marian Andronache este un om care pune familia pe primul loc, este credincios practicant și sprijină Biserica fără să facă publice acțiunile sale, iar unul dintre principalele atuuri ale acestuia este consecvența.

Marian Andronache spune că succesul lui vine din ceea ce este ca părinte.

„Pentru mine, succesul nu se măsoară în cifre, în popularitate sau în pozițiile profesionale ori politice temporare. Succesul meu vine din cine sunt ca părinte pentru copiii mei, suportul și educația pe care le-am oferit-o. Sunt cu adevărat împlinit să văd că am transmis credința și un set de valori corecte și morale copiilor mei. Mulțumesc, Ioana, Cosmin, pentru dragostea și cuvintele voastre!”, a transmis Marian Andronache.

Comandat de PMP (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) Suceava, cod unic de identificare mandatar: 21240022


Intră acum și în grupul de