Gheorghe Flutur, mesaj către rădăuțeni: Dați-mi primarul liberal să continuăm modernizarea Rădăuțiului. Rădăuțiul este pe drumul cel bun, are nevoie de dezvoltare


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a început ultima săptămână de campanie electorală pentru alegerile locale din 9 iunie la Rădăuți, alături de echipa de campanie PNL și primarul liberal Bogdan Loghin.

„Echipa de campanie este extrem-extrem de mobilizată, cu primarul Loghin în frunte. Șansele sunt bune aici”, a spus Flutur.

El s-a adresat rădăuțenilor: „Dați-ne culoar pentru primar liberal în continuare. Noi, liberalii, am modernizat România. Uitați-vă la Suceava, la Vatra Dornei, la Câmpulung Moldovenesc, la Gura Humorului, la Siret, la Vicovu de Sus, la Horodnicu de Sus, la Marginea, la Burla. Sunt modele de administrație liberală”.

Totodată, Gheorghe Flutur i-a asigurat pe rădăuțeni că împreună cu Bogdan Loghin va dezvolta municipiul.

„Eu, Gheorghe Flutur, candidez la președinția Consiliului Județean Suceava. Dați-mi primarul liberal să continuăm modernizarea Rădăuțiului. Rădăuțiul este pe drumul cel bun, are nevoie de dezvoltare. Nu ne întoarceți și nu vă întoarceți din drum spre socialiști. Dezvoltarea o fac garantat liberalii. O face Gheorghe Flutur cu Bogdan Loghin umăr la umăr”, a spus președintele PNL Suceava.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de