Ioan Bălan spune că Ion Lungu e într-o paranoia continuă: Nu mai e președinte de organizație. Astăzi organizația este condusă de Lucian Harșovschi


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreședintele PNL Suceava deputatul Ioan Bălan a declarat, miercuri, că Ion Lungu nu mai este președinte al organizației municipale PNL Suceava, iar organizația este condusă de președintele interimar Lucian Harșovschi.

Întrebat dacă Ion Lungu este în continuare președinte al organizației municipale PNL Suceava, deputatul a răspuns că Ion Lungu e într-o paranoia continuă.

„Este o glumă. E (Ion Lungu, n.r.) într-o paranoia continuă. A predat ștafeta. Au fost luate decizii în Biroul Municipal și validate de Biroul Județean. Astăzi organizația municipală PNL Suceava este condusă de președintele interimar Lucian Harșovschi”, a explicat Ioan Bălan.

El a menționat că în perioada următoare va fi luată o decizie privind conducerea interimară a organizației municipale PNL Suceava.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a recunoscut, miercuri, că a jucat o farsă în fața sucevenilor când a anunțat că demisionează din funcția de președinte al organizației municipale PNL Suceava astfel că Lucian Harșovschi a fost numit președinte interimar al organizației, dar că el nu și-a depus faptic demisia.

„Sunt președintele organizației municipale pentru că nu mi-am dat demisia niciodată.  Aceea a fost declarație verbală când a preluat el conducerea, dar pe hârtie nu mi-am dat demisia, de aceea sunt președintele organizației municipale”, a spus Lungu.

Întrebat cine a semnat actele pentru depunerea candidaturilor, Ion Lungu a recunoscut că acestea au fost semnate de președintele interimar, Lucian Harșovschi.

„Dar eu sunt un domn și nu am contestat că eram președinte și nu le-am semnat eu”, a precizat Lungu.

El susține că nu s-au făcut falsuri în acte întrucât documentele au fost semnate și de președintele organizației județene.

Totodată, Lungu a spus că în conferința de presă în care a anunțat că renunță la funcția de președinte al organizației municipale și la candidatura pentru funcția de primar a făcut un pas în lateral pentru a nu fragmenta voturile liberalilor.


Intră acum și în grupul de