Doi minori ce au furat haine dintr-un magazin din Gura Humorului, depistați de polițiști în timp ce se investiga spargerea unei locuințe din oraș


Intră acum și în grupul de

Doi minori care furaseră mai multe obiecte de îmbrăcăminte dintr-un magazin din Gura Humorului au fost depistați de polițiști, în noaptea de luni spre marți, în timp în care se făceau investigații legate de spargerea unei locuințe din oraș.

Astfel, Poliția Gura Humorului a fost sesizată luni la ora 23:49 prin 112 de către un bărbat care a reclamat că persoane necunoscute au intrat în casa vecinului.

Bărbatul respectiv a observat lumini aprinse în casa vecinului și știind că persoanele din respectiva locuință sunt plecate la muncă în străinătate a sesizat situația prin 112.

Polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului au constatat că persoane necunoscute au mers în spatele locuinței, iar acolo au spart sticla de la un geam și au pătruns în interior unde au răvășit bunurile de la parterul locuinței, iar în spatele casei au fost găsite un televizor și o pătură.

 În timp ce se efectua cercetarea la fața locului de către echipa operativă, patrula din cadrul C.O.P.U. a identificat pe raza localității doi minori care aveau asupra lor câteva obiecte de îmbrăcăminte.

Fiind întrebați cu privire la proveniența acestora, cei doi au relatat faptul că au spart ușa la un magazin de haine din oraș și din interior au sustras bunurile.

Ei au mers cu polițiștii la magazinul respectiv, pe str. Sf. Mihail, unde a fost găsită în poziția deschis ușa de la intrare, având sticla spartă. Cei doi au declarat că au pătruns în interior și au sustras obiectele de îmbrăcăminte după care intenționau să se deplaseze la domiciliile lor.

Ei au fost internați în centrul de primire a copilului în regim de urgență din municipiul Suceava.

În acest caz au fost întocmite două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de furt calificat și furt calificat ce urmează a fi soluţionate procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de