Acasă Gura Humorului Tânăr din Gura Humorului introdus în arest după ce a furat o...

Tânăr din Gura Humorului introdus în arest după ce a furat o borsetă cu bani și acte dintr-o mașină parcată


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Gura Humorului au reținut și introdus în arest un tânăr din localitate acuzat că a furat dintr-o mașină o borsetă cu bani și acte.

Poliția Orașului Gura Humorului a fost sesizată miercuri seara, prin 112, de un bărbat din orașul Gura Humorului, despre faptul că în aceeași zi, în intervalul orar 18:30-19:05, persoane necunoscute i-au sustras din autoturism o borsetă. 



În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în ziua de 01.06.2022, între orele 18:30-19:00, în timp ce autoturismul era parcat pe o stradă din orașul Gura Humorului, persoane necunoscute au forțat geamul portierei șoferului, care a fost lăsat întredeschis, iar apoi au deschis portiera prin interior.

Pe această portieră au pătruns în interiorul autoturismului și din torpedou au sustras o borsetă în care se aflau suma de circa 800 lei și documente ale mașinii.

În urma activităților investigative desfășurate de către lucrătorii subunității a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr din orașul Gura Humorului, față de care, în urma probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Prin ordonanța emisă miercuri seara față de suspect s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, cel în cauză fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version