Acasă Gura Humorului Un bărbat și-a lovit tatăl de 86 de ani până a rămas...

Un bărbat și-a lovit tatăl de 86 de ani până a rămas inconștient, iar apo i-a turnat apă să-și revină după care a continuat să-l bată. El a fost plasat sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Mănăstirea Humorului care și-a bătut părinții a fost eliberat din arest unde a fost reținut 24 de ore și a fost plasat sub control judiciar.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Gura Humorului un procuror a dispus, sâmbătă, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat de 41 de ani pentru violență în familie.



Astfel, acesta este acuzat că în data de 2 decembrie 2022, în jurul orelor 15:00, în timp ce se aflau la domiciliul comun, l-a lovit cu biciul  în zona corpului pe tatăl său în vârstă de 86 de ani și pe mama sa în vârstă de 77 de ani.

Ulterior, în data de 7 decembrie, în jurul orelor 17:00, în timp ce se aflau la domiciliul comun, l-a lovit puternic cu palma în zona feţei, acesta rămânând în stare de inconştienţă în curtea locuinţei. În continuare, fiul a luat o găleată de apă pe care a turnat-o pe corpul tatălui, iar după ce acesta și-a revenit, l-a lovit din nou cu pumnul de 3-4 ori în zona abdomenului. În urma agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni pentru care a necesitat un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul mai este acuzat că în în 7 decembrie a lovit-o cu pumnii şi cu palmele în zona capului şi a spatelui după care a izbit-o la sol pe mama sa, cauzându-i leziuni pentru care a necesitat un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Prin ordonanţa din data de 09.12.2022 ora 16.30 faţă de inculpat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar prin ordonanţa procurorului de caz din data de 10.12.2022, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de bărbat, stabilindu-se în sarcina sa mai multe obligaţii, printre care şi aceea de a nu se apropia de persoanele vătămate şi de un martor audiat în cauză.

De asemenea, la data de 09.12.2022 a fost dispus faţă de inculpatul din cauza susmenţionată un ordin de protecţie provizoriu, care a fost înaintat la aceeaşi dată instanţei de judecată, împreună cu cererea pentru emiterea ordinului de protecţie conform Legii pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version