Hoț din mașini, prins în flagrant în a patra mașină din care voia să fure la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Gura Humorului au reușit, joi dimineața, să prindă în flagrant un hoț care fura din mașini parcate în zona stației CFR din Gura Humorului.

Polițiștii au fost sesizați, joi la ora 03:37 prin 112 că un suspect fură din mașini în zona gării orașului Gura Humorului.

Echipajul de poliție a mers pe strada Gării din oraș și, într-o autoutilitară Mercedes Sprinter, parcată pe partea stângă a sensului de mers, a fost observat un bărbat în interior, care era agitat și căuta lucruri.

Asupra acestuia au fost găsite un încărcător auto de culoare albă având inserat un cablu USB, un modulator auto, un încărcator auto cu cablu, un modulator auto, o brichetă electrică, o jucărie SPINNER metalică, un odorizant auto, o pereche de ochelari de soare, o cheie metalică și telecomandă, un gadget auto și suma de 10 lei în monede de 50 de bani.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că hoțul a pătruns în interiorul a trei  autoturisme toate dezasigurate, parcate în parcarea stației  CFR din orașul Gura Humorului de unde a sustras mai multe bunuri. Ulterior, la scurt timp, acesta a fost surpins în momentul în care a pătruns și căuta prin interiorul unei autoutilitare Mercedes Sprinter.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de