Mergi la conținut

evenimente

Bucură-te de experiențe variate și inedite la Shopping City Suceava! Avem grijă să transformăm vizita ta într-o experiență completă de shopping, așa că pregătim constant evenimente pentru întreaga familie: spectacole, ateliere, concursuri, campanii, competiții sportive, târguri și multe alte nenumărate activități pentru copii.

noutăți

Fii la curent cu noutățile despre evenimentele și campaniile organizate, dar și cu cele mai noi informații legate de magazinele din Shopping City Suceava.

oferte

Descoperă ofertele magazinelor din Shopping City Suceava și bucură-te de cumpărături la cele mai bune prețuri!

Bucură-te de cumpărături la Shopping City Suceava! Aducem mai aproape de tine peste 80 de magazine de renume national și international, precum și o gamă variată de servicii: hipermarket, hiperfarmacie, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii, articole sportive, electronice și electrocasnice, librărie, mobilier, decorațiuni și multe altele.

cum ajungi la noi

Situat la 5 minute de centrul orașului, Shopping City Suceava este destinația perfectă pentru cumpărături. Poți ajunge la noi pe jos, cu bicicleta sau trotineta, pe care le poți parca în siguranță la una din cele două intrări ale centrului comercial, cu mașina, centrul comercial dispunând de un număr de peste 1300 de locuri de parcare, sau cu numeroasele autobuze care au traseu și opresc în stația aflată în imediata vecinătate a centrului comercial.

Luni – Sâmbătă: 09:00 – 21:00

Duminică: 09:00 – 20:00

Calea Unirii, nr. 27B

Suceava, România

Autobuz: Linia 2, 3, 4, 21, 28

Microbuz: Linia 17, 22, 28, 30

contactează-ne

Vrei să ne trimiți o sugestie, ești interesat de organizarea unui eveniment la noi în locație sau de un parteneriat? Scrie-ne și dă-ne de știre!




    vrei să închiriezi un spațiu?

    Ești în căutarea unui spațiu comercial? Găsește locația ideală la Shopping City Suceava! Cu o vastă experiență în retail, suntem mereu pregătiți să oferim soluții adaptate nevoilor tale. Scrie-ne și te vom ajuta să găsești spațiul potrivit.