Anca Lungu a implinit 28 de ani! „Nu banuiam ca aceasta e varsta care imi va aduce atat de multa bucurie si implinire”


Intră acum și în grupul de

Anca Lungu 28Frumoasa şi îndrăgita ştiristă Anca Lungu, suceveancă la origine, a împlinit miercuri, 16 aprilie, vârsta de 28 de ani, prilej cu care a dat de înţeles prietenilor săi virtuali că este o femeie împlinită.

“Nu bănuiam că aceasta e vârsta care îmi va aduce atât de multă bucurie şi împlinire”, a scris Ancuţa (aşa cum este în buletin), pe o cunoscută reţea de socializare. Reamintim că în aproximativ o lună, prezentatoarea Observatorului de Weekend, dar şi a emisiunii “Junior Chef”, va aduce pe lume o fetiţă, pe nume Natalia.

În acelaşi mesaj adresat fanilor săi, suceveanca nu a uitat de Adrian, un băiat care are nevoie urgentă de o operaţie pe creier.

“Anul trecut dorinţa mea secretă a fost Natalia. Acum tastez cu o singură mână. Cealaltă e pe burtică, să nu-i pierd nicio mişcare micuţei pe care în curând o voi ţine la piept. Şi anul acesta am o dorinţă, dar nu e pentru mine şi nici secretă nu e. Marea mea dorinţă este să-l ajutăm împreună pe Adrian să trăiască. Are nevoie de o operaţie urgentă pe creier care nici măcar nu e foarte scumpă. E vorba de 20.000 de LEI. Asta înseamnă, după calculele mele, 2.000 de persoane care donează câte 10 lei, nu mai mult. În concluzie, cine vrea să-mi facă un mic cadou şi o mare bucurie de ziua mea, poate dona contravaloarea unei cafele, să spunem, în contul lui Adrian. Acesta e contul deschis la Raiffeisen Bank: RO59RZBR.0000.0600.1664.3949 deschis pe numele ULMEANU ADRIAN. Îmi doresc din tot sufletul ca în Săptămâna asta Sfântă şi Mare să-i redăm acestui tânăr speranţa”, a scris Anca.


Intră acum și în grupul de