Oana Ionita si tenorul sucevean Florin Budnaru pregatesc botezul baietelului lor


Intră acum și în grupul de

Oana Bebelusa 2-001

Oana Ioniţă, alias „Bebeluşa” şi soţul său, tenorul Florin Budnaru, se află în febra pregătirilor pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţa lor – boteul băieţelului lor, Mihai Maxim.

Potrivit Libertatea.ro,  fericitul eveniment va avea loc în data de 8 iunie 2014, la o zi de când cel mic va împlini două luni.

Deşi alegerea locaţiei nu a fost deloc uşoară, Oana şi Florin au optat pentru un salon din cartierul bucureştean Primăverii. Sala, cu un design romantic, somptuos, a fost special aleasă pentru a se încadra în tematica întregului botez, o îmbinare armonioasă între cele 7 arte, cu accente pe domeniile în care cei doi părinti excelează – muzica şi dansul.

Sursa citată arată că, şi gastronomia va primi cu această ocazie un loc printre arte, Oana şi Florin având de ales între preparate clasice sau unele neconvenţionale, meniu pregătit cu ajutorul unui food designer.

Invitaţia de botez este cu totul aparte şi se încadrează perfect în tematica aleasă pentru eveniment. Aceasta a fost realizată de un artist plastic care a stilizat membrii familiei. Cu o notă haioasă, ea surprinde înclinatiile artistice ale celor patru: micuţul Maxim şi Florin cânta la microfon, iar Oana şi Isabel sunt graţioase balerine.

Oana Bebelusa

Băieţelul Oanei şi a lui Florin îi va avea ca naşi pe Mihai Găinuşă şi soţia sa, Ioana, care de altfel sunt şi naşii de cununie a cuplului şi tot ei au botezat-o şi pe Isabel Ioana, fiica bebeluşei.

Vor bifa lista prezenţei invitaţi de seamă, cunoscuţi artişti ai scenei Operetei şi Operei Naţionale, colegi de televiziune, persoane publice, dar şi prieteni dragi.


Intră acum și în grupul de