Elena Basescu l-a nasit pe fostul europarlamentar sucevean Petru Luhan. Vezi aici detalii de la nunta!


Intră acum și în grupul de

Fostul Europarlamentar PDL, Petru Luhan, s-a căsătorit sâmbătă, cu Andra Timiş, fiica unui important om de afaceri din industria mezelurilor.

Nunta a avut loc într-un decor de basm, la Palatul Snagov, iar la fericitul eveniment din viața celor doi tineri le-au fost aproape peste 600 de invitați. Printre cei care au participat la nuntă se numără și fotbalistul  sucevean, Dorin Goian, alături de soția sa Nadia.

Pentru că a avut invitați de seamă, din toate colțurile lumii, mâncărurile au fost pregătite de cei mai iscusiți bucătari. Meniurile, atent alese de miri, au vrut să mulțumească atât oaspeții din Bucovina, cât și pe cei din Irlanda. Potrivit celor de la Kanal D, pe masă s-au regăsit specialități de la somon fume, la rață cu portocale, dar și sărmaluțe cu mamaligă. La nunta celor doi au predominat aranjamentele în culori ivory şi bleumarin și au avut şase perechi de cavaleri şi domnişoare de onoare. Frumoasa mireasă a purtat o singură rochie pe tot parcursul evenimentului.

Petru Luhan a renunțat la burlăcie încă de pe data de 28 iunie 2014, când a avut loc cununia civilă. Nașii spirituali ai noii familii sunt Elena Basescu și soțul ei, Bogdan Ionescu.

Sursa foto: Facebook


Intră acum și în grupul de