O suceveanca face furori in cluburile din toata tara si din strainatate! Afla cand va lansa Otilia videoclipul piesei „Bilionera”


Intră acum și în grupul de

Suceveanca Otilia Brumă, interpreta hit-ului „Bilionera”, a atins culmile succesului și face furori în toate cluburile din țară, și nu numai. Ea a ajuns în top 3 căutări pe aplicația Shazam în Bulgaria, în top 6 în Monaco, iar în Albania este în top 7. „Bilionera” se difuzează pe posturile de radio atât în Grecia și Turcia, cât și în Maroc.

Otilia Bruma

Pe YouTube, hit-ul are aproape șase milioane de vizualizări, iar surprizele pe care le pregătește fanilor în următoarea perioadă Otilia, vor atrage atenția tuturor.

Cântăreața are o pasiune pentru muzică încă de când era mică, de la vârsta de 3 ani. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru NewsBucovina că obișnuia să cânte piesa lui Celine Dion – „My heart will go on”, muzica pentru ea fiind totul: „Trăiesc efectiv pentru muzică și îmi place enorm ceea ce fac”, a declarat frumoasa Otilia.

Succesul de care se bucură Otilia este rezultatul muncii sale, dar și a echipei JHAPS Records, piesele sale fiind scrise și compuse în studiourile trustului.

Cântăreața are o relație foarte bună cu managerul ei, Ionuț Bejinariu, care este tot sucevean, și care se ocupă până în cele mai mici detalii de pregătirea profesională a artistei. Otilia ne-a declarat că relația dintre ei este ca cea dintre un tată și o fiică.

„Bilionera” a prins repede la public, fiind pe buzele tuturor, ceea ce a dus la consacrarea artistei. „Piesa Bilionera a fost cheia succesului”, susţine suceveanca. În ceea ce privește videoclipul piesei, acesta a fost filmat la o piscină de fițe din București, iar în zilele următoare, va fi lansat pe piață.

Cântăreța va scoate o piesă în viitorul apropiat alături de un artist de talie internațională, însă până atunci Otilia își ține publicul în suspans, sperând să fie o surpriză plăcută.

 Otilia Bilionera


Intră acum și în grupul de