Cele mai frumoase sucevence sunt invitate sa se inscrie la concursurile „Miss Romania” si „Top Model Romania”


Intră acum și în grupul de

Tinerele care aspiră la titlurile de „Cea mai frumoasă femeie din România” sau „Cel mai bun fotomodel român” sunt invitate să se înscrie într-o competiție care le poate aduce celebritatea. Potrivit unui comunicat de presă, înscrierile pentru Miss România și Top Model România, cele mai importante concursuri de frumusețe din țara noastră, au început.

Pentru a putea intra în competiție, aspirantele la o carieră în lumea modei trebuie să completeze formularul de înscriere de pe site-ul organizatorului, www.fashiontvromania.com, și să trimită trei fotografii prin care să arate că răspund cerințelor concursului. Participantele trebuie să aibă vârsta minimă de 15 ani și o înălțime de minimum 1.70 m.

Concursurile de frumusețe Miss România și Top Model România se desfășoară anual în cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV România. Anul acesta, cea mai frumoasă româncă, respectiv cel mai bun fotomodel din România vor fi alese în cadrul Bucharest Fashion Week Winter 2014, care va avea loc în perioada 1-6 decembrie, la Ambasad’Or Events.

Miss România este competiția în cadrul căreia este aleasă reprezentanta României la cel mai important concurs de frumusețe din lume, Miss World. Acest concurs reprezintă, totodată, o oportunitate pentru cele mai frumoase femei din România să lucreze cu echipe profesioniste în proiecte renumite. În anul 2013, titlul de cea mai frumoasă româncă a fost câștigat de Alexandra Elena Badea, în vârstă de 20 de ani.

Miss Romania 2013 (2)

Miss Romania 2013

Top Model România este cel mai important concurs de acest gen din țara noastră. Evenimentul reprezintă o modalitate prin care cele mai talentate modele din țara noastră sunt prezentate principalelor agenții de modeling din lume. În plus, această competiție reprezintă o rampă de lansare pentru tinerele modele din România. Distincția de Top Modelul României în anul 2013 a fost acordată Mădălinei Popa, în vârstă de 14 ani, se mai arată în comunicatul transmis.

Top Model Romania 2013 - 2

Top Model Romania 2013


Intră acum și în grupul de