Gabriela Ionela Ilasca si Tudor Sutac, Miss si Mister Boboc 2014 la Colegiul National de Informatica „Spiru Haret” Suceava


Intră acum și în grupul de

Elevii Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava au făcut un spectacol pe cinste, vineri seara, la Casa de Cultură din municpiu, la Balul Bobocilor.

balul bobocilor informatica 2014 (4)

Informaticienii suceveni au lăsat deoparte pentru trei ore calculatoarele și au pășit în fascinanta lume a culturii urbane. Dinamica orașului, agitația și adrenalina provocată de stilul de viață liber și nonconformist, promovat prin streeet dance, muzică hip-hop și rap, acrobații pe skateboard și biciclete BMX au fost ingredientele unei seri reușite. Totul a prins viață grație și momentelor impresionante de dans, scenetelor amuzante și interpretărilor de piese din muzica populară și ușoară.

Cele zece perechi concurente pentru titlurile de Miss și Mister s-au întrecut în frumusețe și abilități artistice și au demonstrat cu succes că arta stradală se poate completa foarte bine și cu eleganța. Concurenții au defilat cu multă mândrie pe scenă, s-au prezentat impecabil în fața juriului și a publicului, demonstrând că fiecare dintre ei merită titlurile mult râvnite.

S-a dansat, s-a cântat, s-a făcut beat box și s-a jucat teatru, toate întâmplându-se într-o notă impresionantă, ce au pus în valoare adolescența și spiritul tânăr.

De la povestea de dragoste adaptată zilelor moderne ale Domnului Goe care încerca să impresioneze o tânără domnișoară  și până la Alex Belea și Colector care își încercau norcul la examenul de maturitate, de la dansurile tradiționale românești la cele tradiționale germane sau de la beat box la interpretări de cântece din repertoriul național și internațional, informaticienii au arătat că se pricep și pot face un spectacol de nota zece. Totul s-a completat firesc, iar bobocii au trecut cu brio prin trei probe de foc. Dacă la proba de prezentare emoțiile erau la cote înalte, la proba de dans toți au pășit grațioși și au fermecat juriul. La proba ținutelor de seară nu a existat nici un dubiu în privința tinerilor participanți. Toți au strălucit și și-au evidențiat calitățile prin purtarea unor rochii deosebite în cazul fetelor sau a unor costume care le-au pus pe băieți la patru ace.

Invitații speciali ai evenimentului au fost cei patru băieți, componenți au trupei Maxim, care au făcut un adevărat show la Balul Bobocilor. Au cântat aproximativ 40 de minute piese ritmate, publicul fredonând și dansând pe „Sărutări criminale”, Vreau să te…”, „Happy”, „Ecou”, „Perfect fără tine” sau „Blurred Lines”.

balul bobocilor informatica 2014 (2)

balul bobocilor informatica 2014 (3)

După prestația de excepție a băieților de la Maxim, a fost mult așteptatul moment al decernării premiilor. Locul III, Miss și Mister Popularitate a fost obținut de elevii Bianca Bararu și Simion Ioan Cristan, iar locul II, Miss și Mister Dance le-a revenit bobocilor Andreea Lungu și Andrei Melinte.

Miss și Mister Boboc 2014 la Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava au obținut elevii Gabriela Ionela Ilașcă și Tudor Șutac.

balul bobocilor informatica 2014 (1)

balul bobocilor informatica 2014 (5)

balul bobocilor informatica 2014 (6)

Directorul colegiului, prof. Virginel Iordache, cel care a anunțat câștigătorea titlului de Miss a ținut să îi felicite pe organizatorii evenimentului, spunându-le că a fost un bal splendid, cu multe momente artistice foarte frumoase: „Ați organizat un bal splendid. Felicitări pentru toată energia depusă, sunteți foarte frumoși și buni, iar cei care fac emisiuni de genul „Românii au talent”, trebuie să vină la liceul de informatică”, a spus Iordache înainte de înmânarea titlului de Miss.


Intră acum și în grupul de