Iustina Entuc si Alexandru Rata, Miss si Mister Boboc 2014 la Colegiul National „Mihai Eminescu” Suceava


Intră acum și în grupul de

Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava și-a sărbătorit bobocii în cadrul unui spectacol deosebit ce a avut loc vineri seara, pe scena de la Casa de Cultură din municipiu. Zece perechi de tineri curajoși au trecut prin probe aprige pentru a-l convinge pe bătrânul Dracula că sunt vrednici de a primi castelul lui drept moștenire.

balul bobocilor pedagogic 2014 (8)

Într-o atmosferă înfricoșătoare și plină de mistere, elevii colegiului sucevean au readus la viață una dintre legendele contelui Dracula. Petrecerea tinerilor a adus în fața publicului un videoclip inedit, ce avea să-l introducă în tema balului. Organizatorii, elevii de clasa a XII-a, și-au propus să găsească castelul lui Dracula, lucru ce nu a fost destul de ușor. HotelulTransylvania a fost descoperit după îndelungi căutări, iar acolo, într-o pivniță avea loc o petrecere dată în cinstea fiicei contelui, Mavis, la care participau mai mulți tineri. Bătrânul Dracula dorea să lase moștenire întreg hotelul unei singure perechi, astfel, o întrecere inedită le-a cuprins pe cele zece perechi de boboci pentru a demonstra contelui că merită să obțină vestitul hotel.

În grandiosul Hotel Transylvania, cei 20 de tineri aleși pe sprânceană la petrecerea fiicei contelui au luptat cu mult devotament și au trecut prin probe speciale. Dacă la început spectatorii au aflat câteva informații despre oaspeții cazați în camerele de hotel, în cadrul probei cu numărul doi bobocii au fost nevoiți să își dovedească măiestria și talentul prin momente de dans, muzică sau actorie. În încercarea de a-l impresiona pe contele Dracula, concurenții la râvnitul hotel au interpretat piese la chitară, au cântat muzică populară și ușoară, au făcut beatbox, au dansat vals sau dans sportiv, au făcut pantomimă, stand-up comedy sau au ținut un monolog, toate răsplătite cu ropte de aplauze de public.

Nota de mister a fost menținută pe tot parcursul evenimentului, liceeni dovedind că au abilități artistice deosebite, puse în valoare prin momente savuroase. Spectatorii au fost cuceriți de mulțimea de talente valorificate prin muzică ușoară, scenete, pantomime, dansuri populare românești, dar și ucrainene, precum și prin folclorul bucovinean.

Lupta pentru hotel a însemnat și eleganță. Astfel, cei 20 de concurenți au pășit grațioși în ținute de seară rafinate care să îl impresioneze pe bătrânul conte. În rochii diafane sau costume distinse, bobocii au trecut de ultima probă cu multe emoții în așteptarea verdictului.

Primitorul Hotel Transylvania a răsunat de muzica invitaților speciali la eveniment, trupa Deepside Deejays făcând un show de excepție. Încă de la primele melodii, publicul a fost cuprins de ritmurile muzicii dance-house, piese precum „Never be alone”, „Beautiful days”, „Look into my eyes”, „In my heart”, „Stay with me tonight”, „Wild child”, fiind fredonate de o sală întreagă. Elevii colegiului sucevean nu au stat o clipă jos, dansul cuprinzându-i pe toți, de la primul și până la ultimul rând. Printre piese, dans și fotografii selfie, cei doi artiști ai formației au declarat că au luat parte la „cel mai mișto bal din acest an”, lucru care i-a încântat pe organizatori văzând că toată lumea petrece și se simte bine.

balul bobocilor pedagogic 2014 (81)

Momentul culminant al serii a însemnat premierea câștigătorilor. Juriul a decis ca locul III să fie obținut de elevii Ana Maria Pasat și Nicolae Claudiu Pușcă, iar locul II de Simina Șpac și Bogdan Timofte.

Râvnitul Hotel Transylvania, dar și titlurile de Miss și Mister Boboc 2014 la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava le-au revenit tinerilor Iustina Ențuc și Alexandru Rață.

balul bobocilor pedagogic 2014 (95)

balul bobocilor pedagogic 2014 (89)

balul bobocilor pedagogic 2014 (86)

Vezi mai multe fotografii de la Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava


Intră acum și în grupul de