Sfaturi si idei pentru viitorii miri, la targul de nunti „Trend Mariaj”, de la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 13-15 februarie, la Shopping City Suceava, are loc târgul de nunți „Trend Mariaj”, un eveniment special, dedicat viitorilor miri.

Cei care vor să se pună la punct cu tendințele acestui an pentru o nuntă de vis au la dispoziție o gamă completă de servicii.

„Cele peste 30 de firme din județul Suceava și nu numai, s-au întrecut în a-și pregăti standuri atractive pentru clienți și îi așteaptă cu sfaturi specializate și idei creative”, a declarat reprezentantul Shopping City Suceava, Anca Ciutac, în deschiderea târgului de nunți.

Întrucât ziua nunții este una dintre cele mai așteptate momente din viața viitorilor miri, totul trebuie să fie aranjat până în cel mai mic detaliu, de aceea expozanții s-au pregătit cu oferte care mai de care mai interesante pentru tinerele cupluri.

Decorul restaurantului este foarte important în reușita unei nunți, dându-i un aer aparte și o notă de eleganță. În acest sens, așa cum ne-a spus Ancuța Tamara, reprezentant Casa Izza Botoșani, anul acesta trendul în materie de decorațiuni este dat de culoarea anului – marsala care se poate combina foarte bine cu crem. „Se poartă foarte mult florile mărunțele, de primăvară, cu tot ce înseamnă cadru natural. Aducem natura în casa și în inimile noastre”, a spus Ancuța Tamara.

trend mariaj 2015 (10)

În ceea ce privește husele pentru scaune, reprezentanta firmei de decorațiuni a suținut că nu mai sunt la modă husele încărcate și fundele mari, în acest an scaunul trebuie să fie accesorizat simplu, cu materiale puține, dar de calitate.

Buchetele de mireasă pot fi lucrate manual, din broșe și flori, tocmai pentru a-i da posibilitatea miresei de a păstra buchetul cât mai mult timp, pentru a-l avea drept amintire, a completat Ancuța Tamara.

Piesa de rezistență a târgului de nunți „Trend Mariaj” de la Shopping City Suceava este un tort al miresei la propriu realizat în mărime naturală, din marțipan.

trend mariaj 2015 (27)

„Este o rochie de mireasă comestibilă, realizată din marțipan, cu dantelă și strasuri. Tortul are cam 1.65 metri înălțime, s-au folosit 30 de kilograme din marțipan, iar prețul lui ajunge cam la 3.000 de lei”, a susținut Laura Cocinschi, reprezentantă a cofetăriei Aura.

Tototdată, așa cum a afirmat Laura Cocinschi, mirii mai pot găsi la târg torturi în culori pastelate, cu aer romantic, cu dantele și flori, iar în materie de dulciuri se poartă candy barurile.

„Am pregătit o serie de deserturi la pahar, tot felul de mousse-uri de fructe, de ciocolată cu scorțișoară, de căpșuni, care sunt foarte fresh și pot fi mâncate foarte ușor la nunți”, a completat Laura Cocinschi, reprezentantă a cofetăriei Aura.

Cât privește rochiile de mireasă, reprezentanții caselor de modă recomandă ceea ce le stă cel mai bine mireselor. „Se poartă ce îți stă bine. Se pune accent pe rochița tip prințesă care avantajează cam pe toată lumea. Acum o nouă prințesă este rochia în linie A, care pleacă drept și nu este atât de umflată în talie. Fiecare mireasă simte care e rochia ei”, a declarat Mihai Alexandra de la My Bride.

trend mariaj 2015 (22)

În ziua nunții look-ul miresei trebuie să fie unul impecabil, de aceea salonul D’Anais din incinta Shopping City Suceava, a ales să le prezinte mireselor, prin sesiuni demonstrative de make-up și coafor, trendurile anului 2015.

„Participăm ca în fiecare an la târgul de nunți, avem sesiuni de coafor și make-up destinat mireselor”, a susținut Adriana Zar, make-up artist la salonul D’Anais arătând că în acest an în vogă sunt cocurile clasice și spaniole, dar și coafurile retro.

trend mariaj 2015 (33)

„Machiajul miresei în primul rând trebuie să reziste, trebuie să folosim culoarea anului, marsala, depinde și de fiecare client în parte”, a completat make-up artistul.

Reamintin că pe întreaga durată a târgului „Trend Mariaj” vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri: photobook & ședință foto oferite de NCC Studio; weekend la Domeniul Dornei oferit de Mariage D`Amour; o ședință foto miri oferită de Marius Rădășanu; un voucher 1000 lei oferit de Divin Feminin; o ședință foto logodnă oferită de Marius Curteanu, un tort oferit de către Delicatese Larisa, o ședință foto love story +  tablou canvas A3 oferite de Vlad Purice & Florăria Exotica.

Tombola Targ de nunti 2015

Pe 14 februarie, de Valentine`s Day, cuplurile care doresc sa își unească destinele pentru o zi, în cadrul „Căsătoriilor de probă”, sunt invitate să se bucure de atmosfera romantică a Veneției, într-un decor de poveste special pregătit pentru îndrăgostiți. Aceștia vor sărbători cu şampanie, vor primi certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante moment. Mirii vor avea la dispoziție măști venețiene pentru a se încadra în atmosferă, iar fotografiile vor putea fi descărcate de pe pagina de facebook shoppingcitysuceava.

Duminică, 15 februarie, începând cu ora 12:00, sucevenii sunt invitați la un spectacol cu muzică live de excepție susținut de artiști de seamă apreciați de publicul sucevean: Artis Band, Trupa 9, Vers us Band , Dj Verony Team, Alexandra Irimesei, Elvis (Ionuț Ilisoi), Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu cu sprijinul Party Show Events& Entertainment. De asemenea, vizitatorii vor putea admira și demonstrații de dans susținute de Bucovina Dance Studio, precum și demonstrații de hairstyle & make-up oferite de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava si Salon Michelle.

Pe 15 februarie, începând cu ora 17:00, tinerii îndrăgostiţi, dar şi publicul sucevean, se vor putea bucura de o prezentare de modă cu rochii de mireasă, costume de mire și ținute de ocazie, şi un super concert DELIA. Vino să îți cânți iubirea alături de îndrăgita DELIA, pe cele mai cunoscute piese ale artistei: „Pe aripi de vânt”, „Ipotecat”, „Doar pentru tine”, „Parfum de fericire” etc.

PROGRAM

Târg de nunţi „Trend Mariaj”, Shopping City Suceava

Sâmbătă, 14 februarie 2015

13:00 – 15:00 –   Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais

15:00 – 18:00 – „Întâlnire în Veneția” – fotografii gratuite într-un decor venețian

10:00 – 16:00 –  Căsătorii de probă

17:00 – 18:00 –   Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon Michelle

 

Duminică, 15 februarie 2015

12:00 – 13:30

Dj Verony Team

Elvis

Bianca Ciubotaru

Alexandra Irimese

Elena Mărginean

13:30 – 16:30

Recital Vers us Band

Recital Artis Band

Recital Trupa 9

17:00 – 20:00  

Prezentare de modă

Concursuri cu premii

Super Concert Delia

“Trend Mariaj” – târgul de nunţi de la Shopping City Suceava va putea fi vizitat zilnic între orele 09:00 – 21:00.

VEZI GALERIA FOTO DE LA TÂRGUL DE NUNŢI


Intră acum și în grupul de