Acasă Monden Maria Andreea este „Crazy in Love”. Vezi aici cel mai nou videoclip...

Maria Andreea este „Crazy in Love”. Vezi aici cel mai nou videoclip al artistei


Intră acum și în grupul de

Artista Maria Andreea a revenit în atenția fanilor, la începutul primăverii cu un videoclip fresh, pasional, un cover după o piesă ce face parte din coloana sonoră a filmului „Fifty Shades of Grey”.

Tânăra suceveancă a ales să înregistreze în studio un cover după piesa „Crazy in Love” a artistei de peste ocean Beyonce.



maria andreea varlan

Maria Andreea a declarat, pentru NewsBucovina, că piesa „Crazy in Love” este una care s-a potrivit stilului ei muzical, dorindu-și să înregistreze coverul încă din luna decembrie. Tânăra ne-a mai spus că dacă ar fi să mai aleagă o piesă, aceea ar fi „Love me like you do”, cântată de Ellie Goulding în același film.

„Este prima dată când aleg să fac un cover, și cum nu-mi place să fie la fel ca altele, am schimbat puțin versurile și muzica. De adaptarea versurilor m-am ocupat eu, de muzică Alexandru Mihalache”, a scris Maria Andreea pe pagina sa de facebook.

Surprizele pe care le pregătește Maria Andreea vor continua și în această lună, când va lansa un nou single, o nouă piesă de dragoste, însă cu o altă abordare, diferită față de cea cu care și-a obișnuit publicul.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version