EUROVISION 2015. Ce șanse are Voltaj la casele de pariuri să câștige concursul, după prima semifinală


Intră acum și în grupul de

Trupa Voltaj, care reprezinta Romania la editia din acest an cu piesa „All Over Again/ De la capat“, este cotata cu a 22-a sansa la castigarea concursului EUROVISION, potrivit celor mai importante case de pariuri.

voltaj

Dupa prima semifinala, marea favorita in acest an ramane Suedia, reprezentata de Måns Zelmerlöw, cotat cu cele mai mari sanse pentru a castiga. Artistul intra in cea de-a doua semifinala, joi seara, 21 mai.

Måns Petter Albert Sahlén Zelmerlöw, in varsta de 29 de ani, este cunoscut in tara natala datorita participarii la show-ul „Idol 2005“, castigarea celui de-al doilea sezon „Let’s Dance“, cat si pentru single-ul „Cara Mia“, lansat in 2007. Tanarul, care va reprezenta Suedia la Eurovision 2015 cu piesa „Heroes“, a mai concurat in Selectia Nationala la editiile din 2007 si 2009.

Clasamentul este completat, potrivit unui top intocmit de site-ul eurovisionworld.com, de Rusia si Italia.

Trupa Voltaj este cotata cu a 22-a sansa la castigarea concursului international, dupa prima semifinala de marti seara.

La polul opus, printre tarile clasate pe ultimele pozitii, cu cele mai mici sanse de castig, se numara Elvetia, Cehia, San Marino si Portugalia.

Clasamentul complet al sanselor fiecarei tari la Eurovision 2015 potrivit celor mai importante case de pariuri poate fi consultat pe eurovisionworld.com.

Trupa Voltaj s-a calificat in finala Eurovision, dupa prima semifinala a concursului, ce a avut loc marti, la Wiener Stadthalle.

Alaturi de Voltaj s-au mai calificat in finala reprezentantii Albaniei, Armeniei, Rusiei, Ungariei, Serbiei, Belgiei, Estoniei, Greciei si Georgiei.

Votul publicului si votul juriului de specialitate au avut ponderi egale in stabilirea clasamentului.

Cea de-a doua semifinala Eurovision are loc joi, iar marea finala – sambata.

 

Sursa: stirileprotv.ro


Intră acum și în grupul de