Acasă Monden Ţinuta purtată de Bianca Coştiug în finala „Românii au talent” a fost...

Ţinuta purtată de Bianca Coştiug în finala „Românii au talent” a fost creată de cel mai bun designer al anului 2014 din vestul ţării


Intră acum și în grupul de

 

Ţinuta vestimentară purtată de suceveanca Bianca Coştiug,  în finala concursului „Românii au talent”, a jucat un rol esenţial  în spectacolul inedit cu care frumoasa dansatoare a hipnotizat o ţară întreagă.



Costumul, format dintr-un top şi o fustă „asezonată” cu un brâu, a fost creat special pentru marele eveniment, de timişoreanca Gabrielle Roman, desemnată în 2014 „Designerul anului din vestul ţării”.

Într-un interviu acordat unui site de lifestyle din Timişoara, Gabrielle Roman a explicat că Bianca a purtat o ţinută boho chic, cu influenţe tribale, etnice şi romantice.

bianca costiug

„În colaborarea cu Bianca Coştiug, m-am lăsat inspirată de muzica ei tribală, atitudinea zen şi boho a artistei. A trebuit să o observ şi să fiu atentă la coregrafia ei, deoarece este mai greu să creezi o ţinută pentru scena, mai ales când artistul dansează. Toate detaliile acestea trebuie observate şi numai după te poţi lăsa purtat de imaginaţie, care este pretutindeni! Nu am vrut să creez o ţinută pentru Românii au Talent, am vrut să creez o stare.

Am ales o ţinută boho chic, cu influenţe tribale, etnice şi romantice. Bianca a purtat o ţinută caracteristică acestui stil, bazându-se pe nonculoarea negru şi culoarea roşu. Brâul ataşat pe fustă este creat special pentru ea, cu broderie şi accesorii cusute manual. Ţinuta a fost completată de decupaje şi franjuri pentru a crea starea tribala şi pentru flexibilitatea dansatorului”, a declarat designerul timişorean pentru VIPTim.ro.

În ce priveşte timpul pe care l-a avut la dispoziţie pentru realizarea costumului, Gabrielle Roman a precizat: „Nu am avut foarte mult timp, totul s-a întamplat foarte repede, deoarece trebuia să fie gata pentru repetiţii şi să fie aprobat de echipa show-ului. Am acordat mare atenţie modului în care îi construiesc imaginea, pentru marele moment”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version