Bianca Coștiug, o nouă apariție într-un videoclip de promovare a unei piese despre India. Melodia aparţine suceveanului Alexandru Stoica

Alexandru Stoica, un tânăr sucevean de numai 20 de ani vrea să dea lovitura pe piața muzicală din străinătate cu o piesă progressive house, după modelul american.

Până la momentul lansării însă, tânărul artist a scos un teaser pentru „Beautiful India”, aşa cum se va intitula melodia, în care apare și frumoasa finalistă de la „Românii au talent”, Bianca Coștiug.

beautiful india

„Va fi o piesă de tip progressive-house, de tip străin, după modelul american. Acum am dat teaser-ul la promovare, iar lansarea va avea loc pe 4 iulie. Vom avea o lansare și într-un pub sau club”, a declarat pentru NewsBucovina, Alexandru Stoica.

alexandru stoica

El a mai spus că dacă piesa va avea succes va filma și un videoclip.

„Sper să prindă bine piesa, o vom promova în străinătate, acolo știu că publicul e mai mult pe acest tip de muzică. În România va prinde, dar mă aștept să prindă mai mult în străinătate”, a menționat Alexandru.

Alexandru Stoica a pășit în lumea muzicală în urmă cu cinci ani, a studiat pianul la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, a lucrat pentru casa de producție  JHAPS Production, după care și-a deschis propriul studio de întregistrări și a făcut parte dintr-un band. A colaborat cu cei de la „Noaptea târziu” pentru care a făcut cover-uri și instrumentale, iar în prezent se ocupă de partea de producție muzicală.