„Ce tare”: Suceveanca Theodora a lansat un nou single alături de Cortes. Ascultă-l aici!


Intră acum și în grupul de

Ce tare” este numele celei mai noi melodii lansate de suceveanca Teodora Mărginean, cu numele de scenă Theodora, piesa fiind o colaborare cu rapper-ul Cortes.

theodora - teodora marginean
Foto: Facebook THEODORA Official

După colaborările cu dj-ul francez Greg Basso și rapper-ul român Pacha Man, Theodora a lansat cel de-al treilea single din cariera sa, acesta având un sound special, un pop-dance cu influențe urbane.

Noua piesă este compusă de Ciprian Blaga și DJ Sava și are un videoclip regizat de iRonic.

„Când am ascultat prima oară piesa în studioul lui DJ Sava am știut că trebuie să fie piesa mea. Mă regăsesc în fiecare cuvânt al piesei, e povestea sufletului meu pusă pe note muzicale. ‘Ce tare’ e un featuring cu Cortes, iar clipul l-am filmat cu iRronic, același regizor cu care am lucrat și la primul videoclip. E un clip de imagine, cu un vibe foarte pozitiv, prin care am vrut să transmit oamenilor bucuria și extazul cu care-mi trăiesc viața”, a declarat Theodora, potrivit catmusic.ro.

În vârstă de 29 de ani, Teodora Mărginean a debutat în cariera muzicală la 16 ani, în trupa „Viva”, în 2002, urmând că după doi ani să se alăture faimoasei formații “Candy”, până în 2005. În anul 2012 a participat la concursul „Vocea României”. Pe lângă muzică, Theodora este și un practicant de success al profesiei de avocat.

 


Intră acum și în grupul de