Mii de suceveni au luat parte la concertul susținut de Loredana Groza și Banda Agurida, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 20.000 de suceveni au profitat de reducerile oferite de Shopping City Suceava, la „Maratonul prețurilor mici”, îmbinând cumpărăturile cu distracţia şi premiile instant și au luat parte la concertul susținut de Loredana Groza și Banda Agurida.

Maratonul preturilor mici (2)

Pasionaţii de shopping şi modă au fost prezenţi sâmbătă, 21 noiembrie, la Shopping City Suceava, pentru a se distra alături de Loredana Groza și Banda Agurida, dar si pentru a urmări noile tendinţe  în materie de modă. În plus, participanţii au avut şansa să profite de reducerile de până la 80% pe care magazinele din Shopping City Suceava le-au pregătit special pentru această zi, dar şi de voucherele de cumpărături în valoare de 50 lei fiecare, puse în joc la tombola specială.

În cadrul evenimentului, clienţii au avut ocazia să urmărească un show de modă cu noile tendinţe toamnă-iarnă prezentate de magazinele din Shopping City Suceava și să achiziționeze produsele preferate la prețuri speciale de Black Friday. În cadrul prezentării de modă au putut fi admirate noile colecții ale magazinelor din Shopping City Suceava, potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru tinerii și adulții care își doreau să-și reînnoiască garderoba pentru sărbători. Cei prezenți s-au putut inspira din ținutele prezentate de Carrefour, Takko Fashion, New Yorker, Coccodrillo, Evel Mod, Mustang, Orsay, Nouvelle, Insense, New Line, Texval, Moda Miss, Eponge, Neo Fashion, Camiceria Italiana, Next Level, Coax, Deichmann, Seven și Leonardo, iar ultimele tendințe în materie de coafură și machiaj au fost prezentate de Salonul D`Anais din incinta centrului comercial.

Maratonul preturilor mici (1)

De altfel, evenimentul a fost condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, oferite de magazinele Marionnaud, Sensiblu și Salon D`Anais, iar cumpărăturile în valoare de minimum 200 lei pe un singur bon sau pe bonuri cumulate au asigurat primilor 500 de clienţi vouchere în valoare totală de 5000 euro. Clienții au extras din ”cutia cu bani” vouchere de cumpărături în valoare de 50 lei, valabile în magazinele din Shopping City Suceava, cu care și-au putut achiziționa produsele preferate, chiar în ziua evenimentului.

Recitalul susţinut de Loredana Groza alături de Banda Agurida pe scena din Shopping City Suceava a fost unul de excepţie, ce a ţinut în priză publicul foarte numeros care a aclamat-o până la urcarea pe scenă şi cu atât mai mult pe parcursul concertului. Loredana și-a lansat cel mai recent album al său ”Imaginarium”, la Suceava, reușind să cucerească publicul cu vocea impecabilă și vitalitatea de care a dat dovadă pe tot parcursul evenimentului.

„Viața e un miracol și câteodată uităm că a trăi e un privilegiu. De aceea, ne bucurăm, râdem, plângem, zâmbim, iubim, în fiecare zi. În seara asta îmi doresc mai mult de atât. Să uităm de toate grijile și să intrăm într-o lume pe care eu am creat-o și pe care am transpus-o într-un album pe care vi l-am adus. E proaspăt, cald. L-am adus la Suceava și-l voi lansa în acest spectacol – Imaginarium”, le-a transmis cu emoție artista celor prezenți la eveniment.

Piese din repertoriul propriu al Loredanei Groza, precum ”Risipitor”, ”Apa”, ”Lele”, dar şi cea mai nouă piesă a artistei ”Val după val”, au fost fredonate alături de public, în cadrul unui show incendiar și plin de viață. De altfel, artiștii le-au oferit spectatorilor un spectacol complex, îmbinând sensibilitatea și nostalgia prin melodii precum: ”Mi-e dor de tine”, ”O fată singură-n noapte”, cu  momentele antrenante și vesele, presărate cu melodii din folclorul românesc, precum ”Trandafir de la Moldova”. De asemenea, frumoasa artistă a pus în scenă o interpretare emoționantă a piesei ”Back to life”, a celor de la ”Goodbye to Gravity”, ca un omagiu adus victimelor din Colectiv. La finalul serii, admiratorii artistei s-au bucurat de o sesiune de autografe și fotografii alături de inegalabila Loredana Groza.

loredana groza (4)

Pe parcursul celor 7 ani de când Shopping City Suceava se află pe piaţa suceveană, a răsplătit fidelitatea clienților săi prin evenimente de divertisment şi fashion captivante, oferte speciale în magazine, dar şi premii valoroase. Şi anul acesta “Maratonul Preţurilor Mici” s-a dovedit a fi un eveniment de excepţie marca Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de