Peste 40.000 de persoane au vizitat Târgul de nunţi „Trend Mariaj” din incinta Shopping City Suceava

Peste 40.000 de persoane au vizitat Shopping City Suceava în perioada 12-14 februarie, unde a avut loc o nouă ediție a Târgului de nunţi „Trend Mariaj”.

stand targ nunti 2

Astfel, ultimele tendinţe în materie de nunţi au fost prezentate pe parcursul celor trei zile de cei peste 40 de expozanți din județele Suceava și Botoșani, care s-au întâlnit cu viitorii însurăței.

În cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava au fost prezentate numeroase modele de rochii de mireasă, precum și costume de mire, verighete, pachete video, decoraţiuni si aranjamente florale, invitații, torturi și prăjituri, masă cu fructe, sonorizare și lumini arhitecturale, DJ și formații, make-up & hairstyle, locații de nuntă, dar și destinații atractive pentru luna de miere.

stand fotograf Ovidiu Lesan

Duminică, 14 februarie, sucevenii s-au bucurat de un spectacol complex, cu prezentări de modă, dansuri și show-uri energice susținute de tinere talente sucevene: Bucovina Dance Studio, Dj Verony Team și Bar Show, Cosmina Mandiuc, Crețu Cătălin Jazz, Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu. De la dans sportiv, melodii interpretate la saxofon, până la muzică populară și de petrecere, toate i-au încântat pe cei prezenți. De asemenea, cele mai bune trupe locale au adus o parte din atmosfera de nuntă mai aproape de publicul sucevean, prin momente de excepție care au stârnit ropote de aplauze.

De Ziua Îndrăgostiților, Vers us Band, Laura Olteanu, Fly Band Alter Ego și Trupa 9 au încântat publicul numeros cu melodii de dragoste, folclorice sau modernedar și cele mai noi hituri pop sau rock, creând o atmosferă incendiară timp de câteva ore pentru toți participanții la târgul de nunți.

Alter Ego

Viitoarele mirese au putut să admire cele mai noi modele de rochii de mireasă în cadrul prezentării de modă susținute de Bride2be Boutique și My Bride, iar mirii, costumele de ceremonie prezentate de Camiceria Italiana. În plus, cele mai noi tendințe în materie de hairstyle și make-up au fost prezentate de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava.

prezentare de moda rochii de mireasa si costume de mire

Pe întreaga durată a târgului vizitatorii au avut parte de surprize şi premii. Astfel, cei care au participat la târgul de nunţi şi s-au înscris la tombola specială au avut şansa de a câştiga premii importante puse în joc pentru viitorii miri: ședință foto de cuplu – (în valoare de 300 euro) – fotograf Cătălin Cîmpan; ședință foto de cuplu – 25FOTOgrafi.ro; ședință foto de cuplu – Marius Girigan; set pahare de miri – Crystal Mariaj; set pernuță de verighete + pahare de miri – Gala Design; decorațiuni masa mirilor – Kontur Events; voucher 10% reducere – Bride2be; buchet de mireasă – Royal Wedding & Events; 2 torturi de nuntă – Delicatese Larisa; decorațiuni sedință foto – Florăria Exotica; 3*voucher 50 lei – Salon D’Anais . Extragerea marelui premiu: un pachet muzical complet pentru nuntă, în valoare de 2500 euro, oferit de Taraful Laura Olteanu a avut loc duminică, în prezența Laurei Olteanu, în cadrul evenimentului de pe scena din Shopping City Suceava.

stand targ nunti

Tot în cadrul evenimentului de duminică a avut loc și extragerea pentru o lună de miere în Antalya, oferită de Shopping City Suceava în colaborare cu Prestige Tours, unui client care a achiziționat produse de minim 100 lei din magazinele din incinta Shopping City Suceava. Cei doi îndrăgostiți care vor intra în posesia premiului vor beneficia de un sejur de 8 zile, încărcat de răsfăț, distracție și servicii ultra all inclusive de cea mai bună calitate, la un hotel de 5* din Antalya.