Suceveanul Ionuț Bejinariu înregistrează succes după succes cu artiștii JHaps Records: Mario Joy a semnat un contract cu Ultra Records/Sony Music


Intră acum și în grupul de

Mario Joy, artistul care a făcut furori cu piesa ”California”, a semnat un contract cu cea mai mare casă de discuri din lume, Ultra Records, divizia dance a Sony Music, cu sediul în Statele Unite.

Potrivit managerului cântărețului, suceveanul Ionuț Bejinariu, lansarea piesei „California” pe canalul renumitei case de discuri a fost făcută în urmă cu câteva zile.

”Prin semnarea contractului, Mario Joy intră în casă alături de artişti precum Calvin Harris,Steve Aoki, Pitbull, OMI, Mr. Probz şi multi alţii de calibru internaţional. După Inna, Alexandra Stan şi Edward Maya care au semnat în perioada 2009 – 2010 cu aceeaşi casă de discuri, Mario Joy este singurul artist roman care reuşeşte aceeaşi performanţă după aproximativ 6 ani. Cu această ocazie Mario Joy intră cu mare viteză în galeria artiştilor de succes internaţional, promovaţi de <<JHaps Records>> România, din aceeaşi echipă făcând parte şi Otilia”, a declarat Ionuț Bejinariu, managerul Casei de producţie JHAPS.

El a mai precizat că cererile pentru concerte din străinătate nu au întârziat să apară, aşadar agenda artistului este destul de încărcată.

Marius Nicula, alias Mario Joy, a spart topurile de specialitate cu ultimul single, numit „California”. În momentul de faţă, piesa se apropie de locul 1 în mai multe ţări din Europa de Sud-Est, în România fiind locul 3 pe Shazam, iar în ţări precum Turcia, Bulgaria sau Liban primul loc în top a fost atins demult. Pe platforma Youtube, melodia a strâns cu uşurinţă aproximativ 10 milioane de vizualizări, iar pe SHAZAM peste 250.000 căutari.

Suceveanca Otilia s-a bucurat, la rândul ei, de cea mai spectaculoasă ascensiune în ultimii 5 ani din România cu hitul „Bilionera”, lansat în 2014.

 

 


Intră acum și în grupul de