SkirtBike – Parada femeilor pe bicicletă, duminică, la Suceava. Vor fi oferite premii pentru cea mai chic biciclistă și cele mai înalte tocuri la pedale


Intră acum și în grupul de

Sucevencele sunt invitate să participe duminică, 3 iulie, de la ora 16:30, la Parada SkirtBike Suceava, ediţia I.

”Purtând ţinute cochete, rochii, fuste, ţinute elegante, pline de feminitate, biciclistele sunt aşteptate la acest eveniment care îşi propune să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic”,  arată organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Parada se va desfăşura pe traseul: Casa de Cultura (esplanada) -Bulevardul 1 Mai- Bulevardul George Enescu- strada Marăşti- strada Mihai Eminescu- Oscar Wilde Irish Pub&Restaurant.

Organizatorii mai precizează că în cadrul evenimentului vor fi oferite premii pentru cea mai chic biciclistă, cele mai înalte tocuri la pedale şi cea mai frumoasă pereche mamă – fiică. Premiul cel mare este o bicicletă Pegas, ce va fi oferită în cadrul unei tombole pentru participante.

skirtbike Suceava

Sponsorii evenimentului sunt: Bicicleta Pegas, Farmacia Sensiblu, Dames, The Oscar Wilde Irish Pub, AQUA Carpatica, Climent Art, Fabrica de invitatiiii și Melon Helmets

”Invităm toate biciclistele să ni se alăture în acest manifest de frumuseţe pe două roţi!”, transmit organizatorii.

„Maestrul de ceremonii” va fi Simona Botner, organizator Skirtbike Bucureşti. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de