Filmul documentar ”Halta România”, realizat de sucevenii de la Simply Mind Studio, va fi lansat, sâmbătă seara, în cadrul Festivalului UNICA

 

La Cinematograful Modern din Suceava, va avea loc sâmbătă, după orele 20:00, premiera filmului documentar ”Halta România”, realizat de sucevenii de la Simply Mind Studio.

halta romania afis filmFilmul va fi lansat în cadrul cadrul celei de-a 78-a ediție a Festivalului Mondial de Film UNICA, găzduit de municipiul Suceava.

Simply Mind Studio este o companie ce realizează filme de scurt metraj, filme documentare și de prezentare.

Potrivit lui Ștefan Sfichi, managerul Simply Mind, echipa ce a lucrat la acest film este compusă din Adrian Ciornei, Andrei Bilibău, Bogdan Pamparău, Dorin Iftimie Budeanu și Ștefan Sfichi.

”În film apar persoane cu notorietate din Suceava, cu experiență vastă în diferite arii de activitate: manageri, antreprenori, oameni universitari și oameni de cultură.

Acest film s-a născut din dorința de a îi ajuta pe români să se hotărască:  rămâi în țară și dai totul aici pentru tine și familia ta sau pleci din țară și dai totul acolo, tot pentru tine și familia ta.

Problema cea mai mare apare atunci când subconștientul tău rămâne prins între aceste două lumi și individul nu mai face nimic nici aici, nici acolo.

Poate ne lipsește viziunea asupra viitorului și modul in care poți crea mai mult in viitor, nu in prezent”, a explicat  Ștefan Sfichi.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul peliculei: http://haltaromania.xyz/film/