Dupa 18 ani de așteptare, cântăreața Maria Andreea și-a văzut visul împlinit! Suceveanca a întâlnit-o pe celebra Thalia la New York


Intră acum și în grupul de

După 18 ani în care a visat cu ochii deschiși să își întâlnească idolul, artista Maria Andreea a avut ocazia să fie, în sfârșit, alături de celebra cântâreață și actriță Thalia.

maria-andreea-cu-thalia

Suceveanca a avut ocazia să o cunoască personal pe Thalia, miercuri seară, după ce a asistat la concertul susținut de cântăreața mexicană, la New York. “Am așteptat momentul acesta de când aveam 10 ani, când m-am îndrăgostit prima data de  << Amor a la mexicana >> și am învățat primele cuvinte în spaniolă. A fost dragoste la prima vedere și prima ascultare, iar de atunci a rămas sursa mea de energie și fericire în muzică. Nu cred că am fost vreodată atât de nerăbdătoare. Mi reinaaaa (n.r. regina mea)”, a scris suceveanca pe pagina sa de facebook.

thalia
Sursa foto – facebook

În exclusivitate pentru NewsBucovina.ro, Andreea a declarat că deplasarea sa la New York, implicit participarea la concertul susținut de Thalia, reprezintă un cadou în avans pentru ziua ei de naștere.

Reamintim că frumoasa și ambițioasa cântăreață Maria Andreea, a devenit cunoscută în urma colaborărilor pe care le-a avut cu Adrian Ordean – prima baladă înregistrată în 2009 – “Come be with me”, apoi “Like heaven”, o piesă R&B cu influenţe pop dance, la care tot alături de echipa lui Adi Ordean a filmat primul videoclip. În ianuarie 2010, s-a clasat pe locul 32 din 117, la preselecţia națională Eurovision cu piesa “Queen of tomorrow”.

Alături de Dj Stephano și Dj Adrianno a lansat “La guitarra”, compusă de Daniel Antonescu, care a avut multe remixuri făcute de dj cunoscuţi din România şi Spania, fiind hit în Africa de Sud, în Cape Town şi Johannesburg. Cum adoră limba spaniolă, a scris multe piese – balade și pop dance. Preferata fanilor săi rămâne “Dame chocolate”, care a avut succes și în Republica Dominicană. Andreea Maria a înregistrat “Inside my dream”, la studiourile lui Eminem din Detroit. (Anamaria Străchinescu)

 


Intră acum și în grupul de