Otilia “Bilionera”: “Actoria este a doua mare pasiune a mea, după muzică”


Intră acum și în grupul de

Frumoasa și talentata cântăreață Otilia Brumă, suceveancă la origine, lucrează în prezent la noi piese și colaborări și spune că ar accepta provocarea de a cânta alături de Inna și Alexandra Stan.

oti

Artista care a devenit celebră odată cu lansarea piesei “Billionera” a vorbit într-un interviu pentru NewsBucovina.ro despre a doua mare pasiune a sa după muzică și despre cât de mult îi lipsește familia de când s-a stabilit în Capitală.

Vă prezentăm interviul acordat de Otilia pentru NewsBucovina.ro.

NewsBucovina:  Știm că la începutul lunii iulie 2016 ai fost plecată într-un turneu în – Turcia, Egipt, Cipru, Azerbaidjan, Germania, Kosovo și Albania. În care dintre aceste țări ai simțit publicul mai aproape de inima ta și de ce?

Otilia Brumă:  În toate țările m-am simțit iubită și apreciată, însă am o slăbiciune pentru Turcia. Este țara unde mă simt ca acasă.

N.B.: Alături de Ina și Alexandra Stan ești clasată în rândul artistelor care au reușit performanța de a ajunge în topurile muzicale internaționale. Cum ți-a schimbat viața acest lucru?

Otilia Brumă:  Nu aș putea spune că mi s-a schimbat viața într-un mod drastic, sunt aceeași fată pe care o știu încă din adolescență, îmi place să fac aceleași lucruri, iubesc aceleași locuri, îndrăgesc aceleași persoane, numai că nu mai am același timp liber și îmi este foarte greu să îmi păstrez viața personală numai pentru mine.

N.B.: Ai accepta provocarea de a face o piesă împreună cu Inna și Alexandra Stan?

Otilia Brumă:  Desigur! De ce nu? Sunt artiste pe care le respect și le admir.

otilia bruma 2

 

N.B.:  La ce proiecte lucrezi în prezent și care sunt planurile tale de viitor în plan artistic?

Otilia Brumă:  Lucrez din greu la noi piese și colaborări, însă mi-ar plăcea să intru și în lumea filmului și a cinematografiei, actoria fiind a doua mare pasiune a mea, după muzică.

N.B.: În plan sentimental, lucrurile s-au așezat pentru tine?

Otilia Brumă:  E mai greu cu viața personală când ai o astfel de carieră, dar am răbdare în privința acestui lucru, nu mă grăbesc!

N.B.: Cât de des reușești să mai ajungi acasă, la Suceava? Ce îți lipsește cel mai mult din orașul în care te-ai născut?

Otilia Brumă:  Cu rușine spun că reușesc să ajung acasă doar de sărbători, sau atunci când am un concert prin împrejurimi. Cel mai mult îmi lipsește familia și mâncarea gătită de mama mea.

 

Otilia Bilionera (5)

În România și în străinătate, Otilia se bucură de popularitate cu hit-ul internațional denumit „Bilionera”, care însumează peste 300 de milioane de ascultări pe toate canalele Youtube, fiind  numărul 1 în toată Europa de Sud -Est. Au urmat hit-urile – „Aventura”, „Passion” – împreună cu Shaggy, Costi Ioniță și bulgăroaica Andrea, dar și o piesă de dragoste în limba română intitulată „Iubire adevarată”. Ultimul single al artistei este „Diamante”. Pe Shazam, Otilia are peste 1,5 milioane de căutări la piesele ei.

“Bilionera” este indrăgită și pe facebook, acolo unde are peste 450.000 de fani https://www.facebook.com/Otilia.official

Managerul Otiliei Brumă este suceveanul Ionuț Bejinariu, de la Casa de discuri Jhaps. (Anamaria Străchinescu)


Intră acum și în grupul de