Care sunt cele mai sigure tipuri de pariuri sportive?


Intră acum și în grupul de

O comunitate ce ajută pariorii de peste 10 ani să joace pariuri sportive în online are răspuns la orice întrebare din domeniu, cum ar fi și aceasta: care sunt cele mai sigure tipuri de pariuri?

Atenție la capcane!

Să nu te aștepți la ponturi despre meciuri aranjate. Cred că cine are informații din interior le valorifică fără să le răspândească și, astfel, să riște să alerteze autoritățile. Tot ce găsești pe Internet sub titlul „Meciuri aranjate 100%” e o mare escrocherie. Să nu cazi în capcană!

Până la urmă, să presupunem prin absurd că cineva chiar avea un pont despre un blat. Personal, având conexiuni în lumea fotbalului, am auzit de foarte multe aranjamente care nu au ieșit. Concluzie: nimic nu este sigur în procentaj de 100%.

Cum găsești un pariu sigur

Cele mai sigure tipuri de pariuri sunt cele pe care le pui urmărind o strategie bine pusă la punct, în urma unei analize amănunțite a tuturor informațiilor pe care le găsești despre evenimentele sportive.

În primul și în primul rând, trebuie să te pricepi la sportul pe care pariezi. Mai mult, trebuie să cunoști foarte bine competițiile și echipele pe care pariezi. Vei avea astfel avantajul de a fi la curent informațiile de context, cum ar fi rivalitățile istorice, motivația, forma de moment ș.a.m.d.

Dacă ești pasionat de acel sport, știi și unde poți găsi toate știrile relevante despre ce s-a jucat și despre meciurile următoare. În plus, ar trebui să ai o bază de date cu site-urile oficiale ale cluburilor. De ce îți trebuie toate acestea? Pentru că cele mai sigure ponturi sunt cele analizate de tine.

Ponturile altora te ajută

Nu e nimic rău să te inspiri din sugestiile de pariuri găsite pe site-uri de specialitate. Din contră, îți recomand. Oferta pe fotbal, de exemplu, este atât de vastă încât nimeni nu are cum să „acopere” de unul singur zecile, poate chiar sutele de meciuri care se joacă într-o zi.

Dacă găsești un pont despre un meci, înseamnă că cineva a considerat că există indicii ca acel pronostic să se concretizeze. Deși de-a lungul timpului s-a demonstrat că acel tipster este „meseriaș”, nu e înțelept să riști niște bani fără să treci pontul prin filtrul tău, un filtru care este cu atât mai reglat cu cât ai o metodă de lucru și dispui de toate informațiile necesare.

Cum să analizezi un meci

Nu te grăbi. Analizează cu atenție toate aspectele. Pornește de la statistică: pozițiile și golaverajele celor două echipe în clasamentul general, în clasamentul formei, în clasamentul de acasă/deplasare. Care au fost rezultatele directe din ultimii ani? Care este media golurilor înscrise în meciurile lor din ultimele etape? Sunt echipe disciplinate, sau indisciplinate? Un cartonaș roșu poate da peste cap deznodământul unei confruntări.

La fel de importante sunt și datele de context: absenții și echipele probabile, atmosfera, motivația, declarații ale fotbaliștilor, ale antrenorilor sau ale conducătorilor de club, starea terenului, timpul probabil. Orice aspect analizat în plus reduce riscul unui pariu pierzător.

Vezi dacă pariul are valoare

Analizând informațiile menționate mai sus, îți faci singur o impresie despre ce ar putea să se întâmple în meciul pe care vrei să pariezi. Iau „naștere” niște probabilități care se transformă în cote. Dacă agențiile online la care joci îți oferă cote mai mici decât cele estimate de tine, se spune că pariul nu are valoare și este mai bine să spui „pas”.

În cazul în care casele de pariuri oferă cote mai mari decât cele aproximate de tine, înseamnă că pariul are valoare. Cu cât ai mai multe astfel de pariuri pe biletul zilei, cu atât raportul dintre cotă și șansele reale de câștig va fi mai bun și crește probabilitatea de a avea un bilet câștigător.

Dacă ai în vedere toate aceste aspecte, este imposibil să nu fii pe plus la pariuri. Cu mult, cu puțin, asta depinde doar de banii pe care ești dispus să îi investești în hobby.(A)


Intră acum și în grupul de