Apariție spectaculoasă a artistei Maria Andreea la petrecerea de Ziua Regalității: „Am avut o emoție specială atunci când am avut-o în fața mea pe Principesa Margareta”


Intră acum și în grupul de
Foto: Daniel Angelescu – Casa Regală a României

Cântăreața suceveană Maria Andreea s-a numărat printre cele aproximativ 4.000 de persoane care au sărbătorit Ziua Regalității, la Palatul Elisabeta din București. Tânăra artistă a purtat la acest eveniment unul dintre cele mai importante accesorii ce denotă eleganţa, și anume pălăria.

„Garden Party”, manifestare de tradiţie organizată de 10 Mai, de Ziua Regalității, a reprezentat ocazia perfectă pentru vedete de a etala ținute care mai de care mai elegante. Ca în fiecare an, pălăriile au făcut parte din dress-codul impus, evenimentul fiind și unul de referință pentru stabilirea tendințelor în ceea ce privește acest accesoriu.

Suceveanca Maria Andreea a purtat la evenimentul organizat de Ziua Regalității o pălărie îndrăzneață și sofisticată, creată de Mădălina Vlad, unul dintre cei mai buni designeri de palarii din România, după cum ne-a declarat frumoasa cântăreață.

„Sunt fericită că am purtat o pălarie făcută de Mădălina Vlad, unul dintre cei mai buni designeri de pălării din România. Am fost flatată pentru că Mădălina a scris pe pagina ei că i-am purtat pălăria cu atitudine de prințesă modernă. Într-adevar, cred că atitudinea face ca un accesoriu să devină vedetă la un eveniment, iar fără modestie, spun că am fost una dintre cele mai fotografiate persoane de la eveniment, și asta bineînțeles datorită pălăriei statement semnată de Mădălina Vlad”, a declarat Maria Andreea, în exclusivitate pentru News Bucovina.

Suceveanca a menționat că anul acesta a fost pentru prima dată când a fost invitată să participe la recepția de Ziua Regalității, arătând că are un respect deosebit pentru Familia Regală a României.

„De mult îmi doream să particip la asemenea eveniment și sunt onorată că anul acesta am avut invitație cu numele meu. Sunt fascinată de tot ce înseamnă regalitate, încă consider că România ar fi avut altă soartă dacă rămânea monarhie și am un deosebit respect pentru ce înseamnă Familia Regală a României. Anul trecut am luat parte și la funeraliile Reginei Ana. În plus, am amintiri foarte frumoase prin intermediul tatălui meu care a fost în delegația oficială a Familiei Regale atunci când a vizitat Bucovina în 1990”, a spus Maria Andreea.

Totodată, cântăreața a evidențiat faptul că a fost impresioantă de atmosfera de la Palatul Elisabeta, precizând că a avut o emoție aparte atunci când a văzut-o pe Principesa Margareta.

„Am avut o emoție specială atunci când am avut-o în fața mea pe Principesa Margareta pentru simplul motiv că seamănă atât de bine cu Majestatea Sa, Regele Mihai. A fost într-adevar un moment de suflet”, ne-a mărturisit Maria Andreea.

Foto: Daniel Angelescu – Casa Regală a României

În plan profesional, artista ne-a declarat că pregătește o nouă piesă, de vară, dar până să o lanseze, Maria Andreea și-a invitat fanii să asculte ultimul single, „Reina”.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de