S-a deschis Salonul Auto Bucovina, ediția a XIV-a. Peste 20 de mărci sunt expuse până duminică, pe esplanada Casei de Cultură Suceava


Intră acum și în grupul de

Esplanada Casei de Cultură Suceava găzduieşte, timp de patru zile, în perioada 15 – 18 iunie 2017, cea de-a XIV-a ediție a Salonului Auto Bucovina, eveniment ce reunește cei mai renumiţi dealeri locali și nu numai care expun ultimele noutăți în materie de autoturisme. Expoziția poate fi vizitată  între orele 10:00 -18:00, autovehiculele fiind expuse pe o suprafață de 3500 mp.

Sucevenii pot admira și testa la ediția din acest an a Salonului Auto Bucovina cele mai noi modele ale celor peste 20 de mărci auto participante la eveniment, respectiv Mercedes, BMW, Dacia, Renault, Nissan, Toyota, Volkswagen, DAF, Iveco, Tatra, Mitsubishi, Citroen, Kia, Ford, Land Rover, Jaguar, Jeep, Fiat.

De asemenea, prezente pe toată perioada salonului sunt și școala de șoferi Sigur la volan, firmele de asigurări Generali și Destine Broker,  Diesel Service Bosanci, Romfour și Parbiz Center Automotive.

Mai mult, ediția din acest an a Salonului Auto Bucovina aduce pe esplanada din centrul Sucevei o mașină unică din Campionatul Național de Drift, un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motor M3 de 3,2 l EVO ce dezvoltă peste 640 CP.

Această mașină a participat la etapa I a campionatului de drift care a avut loc în Ungaria pe un circuit foarte greu, unde au fost prezenți peste 70 de concurenți.

Totodată, în premieră pentru Suceava, pictorul Adrian Mițu prezintă o expoziție de tablouri cu mașini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea și vin.

În cadrul Salonului Auto Bucovina, ce are loc până duminică, mai pot fi admirate mașini de epocă, limuzine, dar și mașini hibrid.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de