Suceveanca Otilia a lansat videoclipul piesei „Prisionera”


Intră acum și în grupul de

Frumoasa și talentata cântăreață Otilia Brumă, suceveancă la origine, a lansat, joi, videoclipul piesei „Prisionera”, a anunțat managerul artistei, Ionuț Bejinariu.

Ionuț Bejinariu a precizat că „Prisionera” este o piesă în limba spaniolă și a fost produsă de JHaps Records – Sorin de la Crush și Lexi, cei care au stat în spatele hiturilor Havana – Vita Bella și Alexandra Stan – Ecoute, Pal Claudio Ramon, Murariu Andrei Ionuț, de al cărui management se ocupă tot Ionuț Bejinariu.

Piesa „Prisionera” este una de dragoste, foarte ritmată, cu un videoclip de impact, în regia lui Richard Stan.

Ionuț Bejinariu a mai arătat că videoclipul piesei este unul de imagine, unde Otilia apare alături de câteva dansatoare sexy, filmările fiind realizate în București, acolo unde artista se întoarce „acasă”, de fiecare dată, după sutele de concerte internaționale.

„Sunt foarte entuziasmată! ”Prisionera” este o piesă care-mi place foarte mult și îmi doresc să fie apreciată și fredonată de către toți fanii mei, pe care-i iubesc! La filmări m-am simțit minunat, am dansat foarte mult, însă a meritat din plin! Îi mulțumesc managerului meu, Ionuț Bejinariu, echipei mele de la JHaps Records, regizorului Richard Stan și întregii echipe care s-a implicat în acest proiect”, a declarat Otilia.

În următoarea perioadă, Otilia va susține concerte în Turcia, Pakistan și sud-estul Europei, iar pe 17 noiembrie va participa, la Hamburg, la DAF BAMA MUSIC AWARDS 2017, unde este nominalizată pentru premiul ”Best Balkan Act”, cu piesa ”Bilionera”.

Otilia este una dintre cele mai iubite artiste internaționale, inspirând loialitate milioanelor de fani!

A strâns până în prezent peste 2 milioane de fani pe Shazam, Facebook și Instagram, peste 500 de milioane de vizualizări pe Youtube și Spotify și a fost #1 în topurile radio din România și din străinătate.

În 2014, Otilia a lansat Bilionera – hitul international care însumează peste 500 de milioane de ascultări pe toate canalele de Youtube, ocupând locul I în Europa de Sud-Est.

În scurt timp, artista a devenit extrem de apreciată în țări precum Turcia, Cipru, Bulgaria, Pakistan, Grecia, Germania, Austria, Albania, Italia, Belgia, Egipt etc.

Au urmat hiturile ”Aventura”, ”Passion” – o colaborare cu Shaggy, Costi Ioniță și Andrea, ”Iubire adevărată” și ”Diamante”.

(Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de