FOTO Andreea Galanton și Dennis Iulian Bondari, Miss și Mister Boboc 2017 la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava


Intră acum și în grupul de

Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și-a desemnat cei mai frumoși boboci în cadrul unui spectacol la superlativ ce a avut loc joi seara pe scena Casei de Cultură din municipiu. Zece perechi de tineri au concurat pentru titlul de „Miss și Mister Boboc 2017”.

La ediţia din acest an a Balului Bobocilor, care a avut tema „Regatul Oglinzilor”, organizatorii evenimentului, elevii claselor a XII-a, de la Colegiul Naţional„Petru Rareș” Suceava, au oferit publicului, dar și participanților, ocazia de a pătrunde într-o lume de poveste, un tărâm fermecat.

Povestea tinerilor de la Petru a început într-un decor spectaculos, cele zece perechi de boboci și-au făcut intrarea în Regatul Oglinzilor, unul necunoscut și plin de provocări, pe o poartă fermecată, complici fiind două personaje îndrăgite, Pălărierul Nebun și Iepurele Alb.

Povestea a pus în valoare bobocii, care pe parcursul spectacolului au demonstrat cu tărie că locul lor este în Regatul Oglinzilor, iar stăpâna acestui regat, Regina de Inimă Roșie, trebuie realeasă chiar din rândul micilor „intruși”.

Astfel, în regat s-a dat startul unei frumoase competiții,  ce a pus în valoare talentele și aptitudinile bobocilor, aceștia reușind să o impresioneze chiar și pe Regina de Inimă Roșie.

După ce au făcut cunoștință cu publicul, tinerii boboci, cuceriți de frumusețea din Regatul Oglinzilor, și-au arătat priceperea la dans, muzică, actorie sau karate, arătând astfel că preocupările lor sunt diverse.

Proba ținutei de seară a întregit tabloul misterios al serbării, atât fetele, cât și băieții impresionând prin stil și rafinament.

Organizați până în cele mai mici detalii, liceenii de la „Petru Rareș” au respectat cu strictețe tematica balului, spectacolul fiind presărat cu momente artistice oferite de elevi ai colegiului, precum şi de invitaţii lor. Totodată, în cadrul spectacolului, și boboceii de clasa a V-a au încântat publicul cu un moment de dans.

Odată cu triumful Binelui, s-au ales și cei mai frumoși și talentați boboci, momentul premierii fiind cel mai așteptat de public.

Astfel, Miss și Mister Dance au fost desemnați elevii Diana Negru și Emilian Prisacariu, iar Miss și Mister Popularitate elevii Ioana Ruxandra Greculeac și Matei Ștefan Codrin.

Miss și Mister Dance
Miss și Mister Popularitate

Juriul i-a desemnat, pe locul III, pe elevii Carina Saicu și Dan Grigoriu, iar pe locul II, pe elevii Elena Diana Andrei și Iustin Danalache.

Locul III
Locul II

Cei mai frumoși boboci ai Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava au fost desemnați Andreea Galanton și Dennis Iulian Bondari, ei fiind distinși cu mult râvnitul titlu de „Miss și Mister Boboc 2017”.

 

Miss și Mister Boboc 2017

Invitată la sărbătoarea bobocilor, Irina Rimes a ridicat sala în picioare, spectacolul fiind unul desăvârșit.


Intră acum și în grupul de