Maria Andreea a întâlnit-o pe Lara Fabian în SUA. Suceveanca i-a luat un interviu celebrei artiste


Intră acum și în grupul de

Cântăreața suceveană Maria Andreea se află în această perioadă în Statele Unite ale Americii, unde se bucură de plajele însorite din Florida, îmbinând utilul cu plăcutul.

Maria Andreea a mărturisit pe pagina sa de socializare că motivul pentru care se află în SUA este unul profesional și că a fost invitată de echipa celebrei artiste Lara Fabian pentru a realiza un interviu ce va fi difuzat în România, dar și în alte țări europene cu ocazia turneului „Camouflage”.

 

„Dacă mi-ar fi spus cineva când am terminat în vară facultatea că primul meu interviu ca jurnalist va fi cu Lara Fabian i-aș fi spus că e frumos să visezi. Dar se pare că e frumos să visezi și să lupți pentru visele tale pentru că devin realitate. Am fost invitată de echipa Larei pentru a-i lua un interviu în engleză ce va fi difuzat în România, dar și în alte țări din Europa. Provocarea a fost mare pentru că cea care a făcut întrebările am fost chiar eu. Iar înainte de interviu am pus în aplicare toate sfaturile primite de la toți profesorii mei de jurnalism”, a povestit Maria Andreea.

Ea a menționat că turneul „Camouflage” al Larei Fabian va ajunge și în România, pe 29 martie în Cluj și pe 31 martie în Bucuresti.

„Este cel mai interesant rol din viața mea: artist-jurnalist. Interviul s-a încheiat așa: Je t’aime Lara!”, a precizat suceveanca Maria Andreea.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de