Peste 5000 de suceveni au cântat împreună cu ANDRA la 10 ani de Shopping City Suceava!


Intră acum și în grupul de

La aniversarea unui de deceniu de activitate, Shopping City Suceava a adus în dar sucevenilor nenumărate surprize, un super concert Andra şi un Iphone 10 la tombolă!

 

Pe parcursul celor 10 ani de când Shopping City Suceava s-a inaugurat în Suceava, a răsplătit fidelitatea clienților săi prin evenimente captivante, oferte speciale în magazine, dar şi premii valoroase. Şi anul acesta, campania aniversară „Împreună suntem de 10” s-a dovedit a fi un eveniment de excepţie, marca Shopping City Suceava.

 

De 10 ani, Shopping City Suceava se bucură de succes datorită dumneavoastră, si pentru asta, VA MULTUMEŞTE!

Aşadar, duminică, pe 15 aprilie, mii de suceveni au raspuns prezent inca o data si au foat alaturi de Shopping City Suceava la celebrarea celor 10 ani de la inaugurare.

Atmosfera de sărbătoare s-a simțit pe tot parcursul zilei de duminică cu promoţii şi reduceri în magazine, premii instant la tombola, dar si aparitii, in premiera in oras, precum cea a supramarionetelor si a statuilor vivante de la Teatrul Mic din Sibiu, care au prins viaţă pe culoarele din Shopping City Suceava si s-au fotografiat impreuna cu vizitatorii.

Copiii s-au bucurat de parada mascotelor şi sesiunile de facepainting şi pictură, dar şi de un candy bar delicious realizat de cofetăriile din Shopping City Suceava: Bujor, Special Sister, Mopan. În plus, cele mai frumoase amintiri aniversare au fost realizate la cabina foto Fabrica de Zambete unde s-au printat fotografii personalizate, pe loc.

 

Concertul din parcarea Shopping City Suceava a marcat momentul culminant al aniversarii. Astfel, incepand cu ora 17:00, prezentatorul evenimentului DJ Verony a dat startul distracţiei, împreună cu binecunoscuta trupa suceveană ARTIS BAND, care a fost la inaltime, sustinand un recital live si antrenant. Momentul artistic susţinut de ARTIS BAND a fost foarte apreciat atât de publicul numeros, care a fredonat împreună cu ei piese celebre, cât şi de invitatul special al serii – Andra.

 

Îndrăgita ANDRA a deschis concertul cu cea mai recentă piesa “Mi-ai luat minţíle”, reușind să cucerească publicul cu vocea impecabilă și vitalitatea de care a dat dovadă pe tot parcursul evenimentului.

sursa: romaniaTV

Recitalul live susţinut de ANDRA alături de trupa ei, pe scena din Shopping City Suceava, a fost unul de excepţie, ce a ţinut în priză publicul, foarte numeros, care a aclamat-o in cor până la urcarea pe scenă şi cu atât mai mult pe parcursul concertului., cantand cu alaturi de ea  absolut toate piesele. Cea mai emotionanata melodie a fost „Jos palarie pentru femei”, Andra a transmitand un mesaj emotionant tuturor mamelor si un sincer multumesc pentru tot ceea ce fac mamele pentru noi in fiecare zi.

Piese celebre precum ”Inevitabil va fi bine”, „Falava” , „La refren”, ”Semne”, au fost cântate alături de public, în cadrul unui show incendiar și plin de viață. De altfel, artista le-a oferit celor prezenţi un spectacol complex, îmbinând sensibilitatea din melodia ”Iubirea schimba tot”, cu momentele antrenante și vesele, oferite de melodii din folclorul românesc, precum ”Bordeiaş Bordei”, „Am băiat , dar am şi fată”.

De asemenea, frumoasa artistă a cântat în cor cu sucevenii „La Multi Ani” Shopping City Suceava, ca urare pentru un deceniu de activitate, amintindu-şi cu drag că a mai fost invitată de Shopping City şi cu alte ocazii, şi de fiecare dată s-a bucurat de o primire caldă din partea publicului.

 

La finalul serii, admiratorii Andrei s-au bucurat de o sesiune de autografe și fotografii alături de inegalabila ANDRA.

 

Extragerea fericitului câştigător, care se va bucura de un super telefon performant Iphone 10, a avut tot duminică, pe scena din parcarea Shopping City Suceava. Intre concertul Andrei si sesiunea de autografe s-a efectuat extragerea marelui premiu oferit de Shopping City Suceava la 10 ani. Astfel, marea castigatoare a unui Iphone 10, cel mai nou si revolutionar telefon este Rodica Baciuc din Suceava.


Intră acum și în grupul de