Acasă Monden FOTO Teodora Macovei și Mario Bujorean, Miss și Mister Boboc 2018 la...

FOTO Teodora Macovei și Mario Bujorean, Miss și Mister Boboc 2018 la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava


Intră acum și în grupul de

Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și-a ales cei mai frumoși boboci în cadrul unui spectacol la superlativ, ce a avut loc vineri seara pe scena Casei de Cultură din municipiu. Zece perechi de tineri au concurat pentru titlul de „Miss și Mister Boboc 2018”.



La ediţia din acest an a Balului Bobocilor, care a avut tema „Pierduți în timp”, organizatorii evenimentului, elevii claselor a XII-a, de la Colegiul Naţional„Petru Rareș” Suceava, au oferit publicului, dar și participanților, ocazia de a călători în timp, la împlinirea unui centenar de la Unire.

Într-un decor spectaculos, cu jocuri de lumini și efecte sonore, bobocii și-au făcut intrarea în scenă, fiecare pereche reprezentând cu succes, prin vestimentație și atitudine, generațiile din anii ᾽20 până în prezent.

Astfel, după ce tinerii au făcut cunoștință cu publicul și cu juriul, s-a dat startul unei frumoase competiții, bobocii fiind provocați pentru început să-și arate priceperea la dans pe melodii specifice generațiilor reprezentate.

Călătoria în timp a continuat cu proba de talente și aptitudini, bobocii dorind să impresioneze prin muzică, actorie, karate, dar mai ales prin diferite stiluri de dans.

Spectacolul a fost completat de proba ținutei de seară, unde bobocii au defilat cu multă grație, fetele în rochii diafane, iar băieții în costume elegante. Cu toții au  demonstrat astfel, prin stil și atitudine, că merită un loc pe mult râvnitul podium.

Organizați până în cele mai mici detalii, liceenii de la „Petru Rareș” au respectat cu strictețe tematica balului, spectacolul fiind presărat cu momente artistice oferite de elevi ai colegiului, precum şi de invitaţii lor.

Cel mai așteptat moment al serii a fost cel al desemnării celor mai frumoși și talentați boboci.

Astfel, Miss și Mister Popularitate au fost desemnați elevii Alexandra Nichitoae și Paul Lupașcu.

 

Juriul i-a desemnat, pe locul III, pe elevii Andra Șlincu și Alexie Spiridon, iar pe locul II, pe elevii Isabella Ududec și Emanuel Arotăriței.

Cei mai frumoși boboci ai Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava au fost desemnați Teodora Macovei și Mario Bujorean, ei fiind distinși cu mult râvnitul titlu de „Miss și Mister Boboc 2018”.

Una dintre cele mai bune voci masculine din România, Liviu Teodorescu, a ridicat sala în picioare, show-ul artistului fiind foarte apreciat de elevi, l-a finalul ultimei melodii tinerii prezenți pe scenă îmbrățișându-l cu multă dragoste. (M.T.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version