Acasă Monden NetEnt AB a lansat noul joc ,,Vikings”

NetEnt AB a lansat noul joc ,,Vikings”


Intră acum și în grupul de

Dupa noua luni de la semnarea unui acord privind drepturile de proprietate intelectuala cu  A+E Network , dezvoltatorul de jocuri online de cazino suedez, NetEnt AB a lansat in un nou slot video inspirat de serialul dramatic de televiziune Vikings. Intr-un comunicat de presa, compania cu sediul la Stockholm anunta ca noul slot contine imagini imersive, care te transpun in lumea principalilor protagonisti ai serialului, Ragnar Lothbrock si Lagertha.

Slotul este disponibil si in Romania pe platforma online Unibet Casino, un operator suedez care pune la dispozitia clientilor sai o bogata selectie de jocuri populare de la NetEnt. Dezvoltatorul de jocuri de noroc a precizat ca recentul produs prezinta 243 de moduri de a castiga, printre care si caracteristicile speciale Hotspot si Shield Wall. Pentru a creste atractivitatea, producatorii au introdus si modulul Raid Spins care extinde jocul intr-un titlu cu sapte tamburi si patru role .

Bryan Upton, directorul de produse de jocuri de noroc la NetEnt, se arata optimist. El crede ca jocul va prinde la public deoarece ii va face pe jucatori sa se alature razboinicilor norvegieni din Evul Mediu in raidurile lor de prada:

,,Cu povestirea sa epica si fanii loiali la nivel global, Vikings este o franciza iconica. Este o marca perfecta pentru noi, pentru a colabora in folosul jucatorilor de sloturi. Inca de la prima anuntare a parteneriatului cu ICE in februarie, entuziasmul a fost la inaltime. La NetEnt suntem mari fani ai Vikingilor si suntem incantati de produsul pe care l-am creat”.

Lansarea jocului vine intr-un moment in care canalul TV History a difuzat primul episod din partea a doua a seriei a cincea din Vikings. Serialul lansat in 2013 a prins la public. In primele serii acesta prezinta aventurile prin care trece Ragnar Lothbrock, un fermier razboinic norvegian, pentru a ajunge rege. Macinat de un spirit aventurier , dar si de o curiozitate iesita din comun, el isi conduce oamenii in raiduri de prada pe teritoriile Marii Britanii si Frantei. Dupa moartea lui Ragnar, eroii serialului devin fii sai. Acestia razbuna moartea tatalui si apoi declanseaza un razboi fraticid care duce comunitatea in prag de dezastru.



Cea de-a cincea serie din Vikingii are douazeci de episoade. Primele zece au fost difuzate in toamna trecuta, iar ultimele zece ar fi trebuit sa apara in primavara, dar motive ce tin de marketing au facut ca primul episod sa fie difuzat pe 28 noiembrie. Succesul inregistrat i-a determinat pe producatori sa filmeze si o a sasea serie, care sa aiba tot 20 de episoade. Filmarile noii serii sunt aproape gata, lansarea urmand sa aiba loc in 2019.

Serialul incearca sa respecte adevarul istoric. Timp de patru secole, vikingii, oameni duri care traiau in cultul razboinicului, au dominat marile cunoscute, pradand nordul Europei si al Asiei, dar si zone intinse de la Marea Mediterana. Recente descoperiri arheologice din Canada acrediteaza ideea ca nordicii ar fi ajuns pe continentul american cu cinci sute de ani inaintea lui Cristofor Columb.

Vikingii au fost sursa de inspiratie pentru filme si documentare.  Este evident ca faptele de arme ale vikingilor si mitologia scandinava  stimuleaza in continuare imaginatia oamenilor si nu este exclus ca in curand sa apara noi filme sau jocuri inspirate din istoria si cultura vikinga.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version