Otilia Bilionera, concurentă în emisiunea „Ferma” de la Pro TV


Intră acum și în grupul de

Suceveanca Otilia Brumă, cunoscută pentru hitul „Bilionera” ce are peste 500 de milioane de vizualizări pe internet, fiind numărul 1 în mai mult de 20 de țări, a acceptat provocarea de a participa la reality show-ul „Ferma”, de la Pro TV.

Sezonul cu numărul patru al emisiunii a debutat marți seară, înregistrând cele mai bune cifre ale cotei de piață dintre toate lansările show-ului de până acum, conform ferma.protv.ro.

La emisiune participă nouă femei și nouă bărbați, care trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme, fiind într-o zonă izolată din munții României.

FERMA

Otilia are un singur scop: să ajungă în finală. 18 concurenți, un nou început. Ferma – din 29 ianuarie, la PRO TV!

Gepostet von Ferma am Freitag, 18. Januar 2019

“Am absolvit Facultatea de Științe Politice în București, dar nu a contat, am simțit că muzica este scopul meu în viață. Bilionera mi-a schimbat complet viața, iar Ferma va fi ca o pauză pentru mine, în care îmi propun să mă cunosc mai bine”, a spus Otilia.

Potrivit descrierii de pe site-ul emisiunii, Otilia a început să cânte încă de la 3 ani. Odată ce a crescut, nu a renunțat niciodată la muzică, iar piesa Bilionera a adus-o în atenția publicului din întreaga lume. Cu peste 500 de milioane de vizualizări la Bilionera și cu mândria că a fost numărul 1 în mai mult de 20 de țări, provocarea Otiliei în Ferma este să facă trecerea de la sute de oameni pe care îi are în jur la un mediu în care va locui alături de 17 străini.

Emisiunea este prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de