Mesaj cu subînțeles al deputatului PSD de Suceava, Emanuel Havrici în fața stării civile: Un DA adevărat pentru dragostea curată!


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Emanuel Havrici și-a surprins prietenii și apropiații, luni seara, după ce a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spunea nici mai mult nici mai puțin : Un DA adevărat pentru dragostea curată!

Deputatul apare în postare îmbrăcat la patru ace și cu un Coș de flori în mâna dreaptă arătând foarte relaxat, dar și zâmbitor în același timp. Fotografia este realizată la București, în fața Stării Civile a Sectorului 4.

Mesajul care a însoțit fotografia a fost cel care a dat startul întrebărilor de tot felul din partea celor care îl cunosc pe deputatul sucevean și care au dorit mai multe informații despre moment și care au cerut chiar câteva fotografii cu mireasa.

Emil Havrici a refuzat însă să mai facă vreun comentariu, menținând în felul acesta misterul asupra evenimentului, nelămurind dacă e vorba despre participarea la o cununie a unui prieten, lăsând liber la speculații și comentarii de tot felul.

După două ore deputatul a făcut o nouă postare în care își felicita prietenii care s-au căsătorit.
„Felicitări prietenilor mei. Mă bucur că am fost martor la căsătoria civilă!”, a menționat Havrici (N.B.)


Intră acum și în grupul de