Rețeaua Express Credit Amanet se extinde și în Fălticeni

Express Credit Amanet, cea mai mare rețea de profil din regiune și a doua la nivel național, a deschis prima agenție în Fălticeni. Parte a companiei globale de investiții HPS Investment Partners, LLC, cu sediul la New York și active de aproximativ 46 miliarde de dolari sub administrare, Express Credit Amanet vine pe piața locală cu servicii profesioniste, în conformitate cu standardele internaționale ale acestei industrii.

Rețeaua de agenții aparținând Express Credit Amanet este prezentă pe piața ieșeană încă din 1999 și a crescut constant, pentru că a fost accesibilă și a știut să vină în întâmpinarea nevoilor celor care au apelat la serviciile ei. Într-o industrie în care profesionalismul angajaților, abordarea modernă, legalitatea și transparența afacerii sunt factori diferențiatori, organizația a știut să ridice standardele și să pună interesul clienților întotdeauna pe primul loc.

Sloganul companiei ”Contează. Pe bani. Și pe noi.” este susținut prin împrumuturile cu garanție acordate simplu și rapid, cu minim de formalități și respect pentru timpul clientului. Agenția din Fălticeni, deschisă în Str. Republicii, bloc 81, parter, este un spațiu generos, o investiție care respectă toate standardele de siguranță prevăzute pentru această industrie. Aici, clienții sunt primiți și tratați în mod profesionist, de către angajați bine instruiți. În cadrul agenției este expusă o gamă largă de produse oferite spre vânzare, precum bijuterii sau electronice, la prețuri cu adevărat avantajoase. În aceeași locație clienții au posibilitatea de a primi bani din țară sau străinătate prin intermediul Western Union.

”Continuăm extinderea rețelei noastre de agenții și acoperim, încetul cu încetul, întreaga zonă a Moldovei. O facem pentru că și la nivel local se simte nevoia profesionalizării serviciilor de tipul celor pe care le oferim noi. Oamenii cer siguranță, seriozitate și disponibilitate atunci când vine vorba despre bani și alte valori” a declarat dl. Laurențiu Miuț, director general al companiei.

Pentru a sublinia intenția de a deveni un etalon al industriei de profil din Fălticeni, Express Credit Amanet susține, până la data de 15 martie 2019, o promoție cu adevărat specială, devenită de acum tradițională: COMISION ZERO la orice împrumut cu garanție, de maxim 1000 de lei. De acest avantaj poate beneficia, o singură dată, fiecare client nou al agenției din Fălticeni. În plus, pentru aceeași perioadă, bijuteriile și produsele electronice oferite spre vânzare au o reducere de 10%.

”O instituție financiară non-bancară, serioasă și profesionistă, poate fi de mare ajutor pentru comunitatea pe care o deservește. Știm asta din experiența noastră de aproape 20 de ani și urmează să o demonstrăm și în Fălticeni.” afirmă dl. Laurențiu Miuț

Express Credit Amanet oferă clienților săi servicii financiare accesibile prin intermediul celor 32 de agenții din Iași, Vaslui, Hârlău, Botoșani, Suceava, Roman și Fălticeni. Este cea mai mare rețea de profil de pe piața locală și a doua la nivel național. Compania are două direcții principale de activitate: acordarea de credite rapide, cu garanții, pe termen scurt și vânzarea de bijuterii, produse electronice sau alte obiecte de valoare. Express Credit Amanet respectă standardele internaționale de afaceri în industria din care face parte, având operațiuni 100% legale și transparente, prin angajați bine instruiți, în sedii moderne și accesibile, sub sloganul Express Credit Amanet. Contează. Pe bani. Și pe noi.