Acasă Monden 5 activitati pe care trebuie sa le incerci in luna aprilie

5 activitati pe care trebuie sa le incerci in luna aprilie


Intră acum și în grupul de

Vremea frumoasa inseamna mai multe activitati in aer liber si mai multa aventura si distractie pentru tine. Daca iarna petreceai majoritatea timpului in casa, iar escapadele la schi reprezentau una dintre singurele surse de distractie si relaxare, ei bine este timpul sa incerci lucruri noi odata cu venirea primaverii. Iata cateva activitati pe care le poti face luna asta pentru a te simti bine si a-ti reincarca bateriile:

Un traseu cu masina



Daca esti pasionat de masini e timpul sa iti iei masina si sa te bucuri de peisaje frumoase si aventura. Poti alege trasee montane, daca ai o masina ce se preteaza unei astfel de activitati sau poti sa faci o excursie pe Transalpina sau Transfagarasan. Nu uita sa iti verifici masina inainte de a pleca la drum. In cazul in care va fi nevoie sa inlocuiesti vreo piesa, poti sa o cumperi online: gasesti piese de rezerva si de schimb, accesorii auto, suspensii si electrice, chiar si alternator auto la RAOAUTO, la preturi foarte convenabile, usor de comandat, fara sa fii nevoit sa te deplasezi la un service auto autorizat.

Incearca un parc de distractii

Escalada, catararile, tiroliana sau calaria sunt activitati care iti surad? Atunci dedica-ti o zi pentru a te simti bine alaturi de familie sau prieteni intr-un parc de distractii si aventura. Cei mici se pot bucura de calarie, tiroliana sau escalada, la fel ca si adultii, desigur. In plus, tirul cu arcul sau jocurile de strategie sunt si ele intalnite intr-un astfel de loc.

Da o fuga pana la mare

Chiar daca nu e vreme de plaja inca, asta nu inseamna ca nu te poti bucura de briza marii si de vremea placuta. Ia-ti masina si da o fuga de o zi sau un weekend pana la mare pentru a face plimbari pe plaja, a iti savura cafeaua langa tarm sau a te distra cu prietenii si familia.

Desigur, inainte sa te inhami la drum lung este bine sa ai masina 100% in regula, asa ca, daca exista verificari pe care trebuie sa le faci sau piese de schimbat, este bine sa te ocupi de ele inainte sa pleci. Aminteste-ti ca poti cumpara online fara prea mari batai de cap. Spre exemplu, pretul unei bujii incandescente este mult mai mic online comparativ cu un service auto.


Iesi la un picnic

Alege un parc din orasul tau si bucura-te de cateva bunataturi, o bautura gustoasa si jocuri diverse alaturi de prieteni. Ce poate fi mai placut decat sa petreci o zi in natura, mancand pe saturate si distrandu-te cu cei dragi tie.

Incearca sporturi noi

Tenis, handbal sau baschet? Incearca un sport pe care nu il joci de obicei alaturi de prietenii tai. Vremea buna va permite sa faceti asta in aer liber si in plus, exista multe terenuri care ofera aceasta posibilitate gratuit, fara sa trebuiasca sa platiti per ora inchirerea.

Luna aprilie si venirea primaverii iti ofera posibilitati nelimitate. Fa-ti curaj si incearca o activitate noua alaturi de cei dragi tie si profita din plin de timpul liber. (S.C.)




Intră acum și în grupul de



Exit mobile version