JojoFashion.ro – Descopera cele mai frumoase rochii de zi pe care le poti purta la birou sau in timpul liber


Intră acum și în grupul de

In acest articol iti vom prezenta o colectie moderna de rochii de zi sau casual ce pot fi purtate cu succes la birou sau la iesirile in aer liber.

Rochia de zi Florenta roz pal este perfecta atat pentru o tinuta office. Croiul in A, manecile evazate stil clopot, culoarea discreta, toate aceste elemente aduc un plus de eleganta tinutei.  Accesorizata cu o pereche de pantofi cu toc patrat si cu o geanta office va face din aparitia ta una sic demna de o lady.

Un mare plus al acestei rochii este croiul, deoarece acest tip de croiala avantajeaza toate tipurile de silueta, nu conteaza ca esti plinuta sau prea slaba. Rochia Florenta o gasesti pe JojoFashion.ro in nuante de roz pal, bordo, rosu, verde sau cu imprimeu floral multicolor.

 Nu-ti place croiul usor evazat? Avem  pentru tine un model sic si modern: rochia de zi midi croi tip creion Livia, verde smarald, cu maneci scurte, usor elastica. La fel ca si rochia croita in A, croiul tip creion sau pencil, se potriveste atat femeilor plinute, cat si celor slabe.

Cu rochia Livia poti avea o aparitie eleganta si decenta, o tinuta ce iti pune in evidenta talia. O pereche de pantofi  sau sandale smarald sau nude, un ceas fin si o geanta eleganta va completa tinuta cu succes.

Pentru femeile care vor sa adopte un stil sexy si lejer, rochia midi cu flori multicolore Ruxandra este alegerea perfecta. Este ideala atat pentru iesirile la terase sau la shopping, cat si pentru birou.

Tinutele multicolore nu sunt interzise in tinutele office, insa ideal ar fi sa alegi culori cuminti care sa te distinga intr-un mod elegant si decent, fara nuante tipatoare.

Imprimeul floral iti va da in aer fresh, plin de vitalitate si optimism. Rochia de zi Deborah este foarte usor de asortat. Alege una din culorile imprimate pe rochie pentru accesorii si vei avea o aparitie de invidiat.

Aceste modele de rochii de zi sau casual le gasesti pe JojoFashion si pe alte nuante.


Intră acum și în grupul de