Secretul unui șemineu perfect este o echipă bine pregătită


Intră acum și în grupul de

Cel mai bun sfat în momentul în care dorești ca locuința ta să se bucure de o soluție de încălzire potrivită cu nevoile și stilul tău de viață este să apelezi la o echipă de specialiști, impecabil pregătiți profesional, care să te ajute să alegi și să construiești un semineu în condiții ideale de funcționalitate și confort. Misiunea profesioniștilor de la Șeminee Sibiu, derivă din dorința de a oferi clienților săi, zi de zi, soluții alternative de încălzire, perfect adaptate de la situație la situație, soluții livrate cu profesionalism și calitate, oriunde în țară sau, de ce nu, în străinătate.

Întreaga echipă lucrează cu implicare și devotament în întreg procesul de selecție, montaj și distribuție, pentru a-ți livra, conform și la timp, dispozitivul de încălzire ales de tine: (șemineu, soba semineu, șemineu decorativ), împreună cu toate materialele adiționale și accesoriile aferente.

Seminee Sibiu, asigură zilnic în stocul propriu, produse și accesorii de calitate, importate de la producători cu pașaport european, care au trecut testul timpului și al experienței pozitive în materie de soluții de încălzire fără cusur. Satisfacția clienților este crucială, tocmai de aceea echipa este foarte bine organizată, fiecare membru al acesteia știind exact ce trebuie făcut, începând de la personalul administrativ din birouri și până la cel auxiliar, care își desfășoară activitatea în depozitele proprii. Din punct de vedere logistic, prietenii noștri de la Seminee Sibiu sunt pregătiți oricând pentru a livra calitate în întreaga țară, prin rețeaua națională proprie de distribuitori, parteneri și meseriași, aceștia fiind montatori cu experiență care vor reuși să-ți livreze orice tip de șemineu sau sobă.

Secretul unui lucru bine făcut, constă în personal bine instruit din punct de vedere tehnologic care, datorită experienței dobândite de-a lungul a mii de proiecte livrate cu succes, clienților multumiți, si cu ajutorul unor echipamente profesioniste, sunt focusați pe respectarea cu strictețe a parametrilor de funcționare și siguranță, de la recepție, până la montajul efectiv al produsului final.

Imaginează-ți situația în care, te întorci după o zi întreagă de muncă la birou, stresat și obosit iar acasă ești întâmpinat de căldura naturală emanată de arderea lemnelor care nu se compară cu nimic altceva. Așa că, treci de la scenarii direct la fapte și gândește-te serios la oportunitatea achiziționării unei soluții de încălzire pe lemne, mai ales că Seminee Sibiu îți pune la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu pe gaz, semineu pe peleti, sobe din fontă, din oțel sau căptușite cu șamotă, pentru o ardere eficientă. Acum poți avea în locuința ta un confort sporit și un element de decor deosebit, de calitate premium și durată mare de viață.

Ghidați de motto-ul “Pentru noi, timpul se măsoară în satisfacția clienților!” membrii echipei Șeminee Sibiu sunt preocupați zilnic de calitate și promptitudine. Astfel, aceștia reușesc să livreze produsele comandate de tine, oriunde în țară, rapid și fără costuri suplimentare. Marfa este asigurată, tocmai pentru ca șemineul tău pe lemne să ajungă în locuința ta, în maximum 48 de ore de la comanda fermă. Produsele vin la ușa ta astfel încât efortul tău să fie minim, dar satisfacția maximă.


Intră acum și în grupul de