Sezonul grătarelor nu se sfârșește o dată cu venirea toamnei


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă toamna a venit, asta nu înseamnă că sezonul grătarelor și ieșirilor în natură a luat sfârșit. Încă mai este timp și vreme frumoasă pentru weekend-uri în familie sau alături de prieteni, clipe de calitate petrecute în jurul unui grătar sfârâind. Dar dacă te consideri un adevărat expert al grill-ului și gătitului out-door, atunci, din arsenalul tău n-ar trebui să-ți lipsească o pereche de manusi termorezistente, disponibilă în oferta profesioniștilor de la Pefoc.ro.

Aceste mănuși din piele sunt special confecționate pentru a rezista la expunerea la foc deschis, astfel protejându-te eficient împotriva accidentelor nedorite, la un cost redus, în comparație cu beneficiile directe pe care le promite. Acestea sunt perfecte nu numai celor care pregătesc grătarul, dar și celor care se ocupă de întreținerea focului în seminee. Te vei bucura cu adevărat de calitățile lor, atunci când vei avea nevoie de ajutor la operațiunile de mânuire a lemnelor aprinse, căzute în afara focarului, să iei plita încinsă de pe sobă sau să faci un grătar afară, în deplină siguranță pentru mâinile tale.

Cei pasionați de BBQ și gătit în aer liber, trebuie să știe că există un model de mănuși termorezistente, special dedicat lor. De aceea, mănușa din silicon cauciucat de la Big Green Egg este cea mai potrivită alegere! Această mănușă cu manșetă suplimentară (ce acoperă încheietura) vă protejează mâinile de contactul cu obiectele fierbinți, până la temperaturi extreme care ajung la 246°C. Este căptușită cu bumbac moale pe interior și capitonată cu fibre rezistente la foc pe exterior. Zonele imprimate cu silicon, asigură o aderență excelentă. Aceste mănuși sunt recunoscute pentru maleabilitatea lor și pentru finețea cu care utilizatorul poate manipula alimentele de pe grătar sau BBQ, astfel încât să nu dai greș din punct de vedere culinar. Rezistența lor este mare, comparabilă cu cele din piele, dar aderența și flexibilitatea lor sunt net superioare.

De câte ori nu ne-am expus situației de a ne frige degetele, atingând accidental usi soba fonta incinse? Mănușile rezistente la temperaturi extreme și contactul direct cu flacăra aprinsă, beneficiază și de un un design modern și pot fi folosite cu succes, atât în activitățile casnice, pentru mânuirea lemnelor de foc în centrală sau șemineu, cât și în ieșirile cu prietenii la un grătar în aer liber, în curte sau la iarbă verde.

Niciun foc nu mai este “prea fierbinte”, deoarece acest tip de mănușă de izolare termică este suficient de lungă pentru a vă proteja de asemenea, încheietura mâinii și antebrațul, împotriva căldurii emanate de grătar. Compartimentele separate pentru degete, asigură o bună dexteritate și un control absolut. Mănușa este disponibilă într-o singură dimensiune, universală, care se potrivește tuturor.

Producătorii acestora, cu experiență de peste 10 ani în fabricarea de mănuși profesionale termorezistente, promit faptul că designul deosebit și calitatea lor premium, vor fi apreciate de către oricine. Astfel, nu mai sta pe gânduri, intră pe site-ul specialiștilor de la Pefoc.ro unde poți comanda și obține mai multe detalii despre acest produs si despre multe alte accesorii din universul soluțiilor de încălzire alternativă.


Intră acum și în grupul de