Acasă Monden Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic ” Ștefan cel Mare ” Cajvana, după...

Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic ” Ștefan cel Mare ” Cajvana, după o pauză de doi ani: Casandra Pîțu și George Tofan-Miss și Mister Boboc// FOTO


Intră acum și în grupul de

La sfârșitul săptămânii trecute, pe scena Căminului Cultural din orașul Cajvana, a avut loc, după o pauză de doi ani, Balul Bobocilor, ediția a XIV-a. Organizatorii balului, directorul coordonator al liceului, Nicolae Robu, precum și directorii adjuncți, Iulian Ciotu și Crăciun Marius, dar şi elevii claselor a XII-a, şi-au dat silinţa şi au realizat un eveniment în care au îmbinat bunul-gust cu distracţia.

Balul de anul acesta a abordat o temă interesantă: “VIP”, iar eleganța, frumusețea, stilul, prestanța sau extravaganța și inteligența au fost  regulile jocului.



Participanții la concursul pentru titlurile de MISS și MISTER BOBOC 2019 au încercat să demonstreze că sunt cei mai buni.

Pentru ca totul să fie perfect, în spatele cortinei a muncit un grup de elevi din clasele a XII-a:  Pîțu Eudochia, Bucșa Andeeea – Nicoleta, Pătrașcu Ramona, Negrușeri Tatiana, Mațcu Șofronica, Flutur George, Titiene Gheorghe, Bîrgăuan Andreea, Iacoban Nina, Negrușer Domnica, Pîțu Casandra, Negrușer Domnica și Savu Ioan.

Orice concurs trebuie monitorizat și totodată, orice concurent a trebuit evaluat.

Evaluarea din aceastui eveniment a fost făcută de către un juriu format din persoane avizate, care au știut să aprecieze calitățile fiecărui concurent în parte: directorul coordonator al Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare ”, Cajvana, prof. Robu Nicolae. primarul orașului Cajvana, domnul Tomăscu Gheorghe, profesoara Dîrțu Violeta, reprezentanta părinților – Pascar Veronica, Miss Boboc 2016 – Pîțu Eudochia, Mister Boboc 2016 – Savu Ioan precum și reprezentanta claselor a XII-a, eleva Pîțu Casandra.

Munca depusă de acești tineri ce râvnesc la premiile mari a fost răsplătită și material, pe lângă aplauze și laude. Acest lucru nu era posibil fără ajutorul sponsorilor: primăria și Consiliul Local al orașului Cajvana, GEORGE TOFAN GROUP SRL, GVC COMPUTERS SRL, ȘIC PHOTHOGRAPHY, TOP SCAV SRL, MITROFAN SRL, LA CÂMP COM SRL, CONSTANTIN PAS SRL, AGRO SCÂNTEIA SRL, BISTRO BAR AND LUNCH, ANASTASIA MAKE-UP, LA GEAMY SRL, GEO SAW SRL, PIZZERIA ” LA RUSU ”, NATU SRL, C.A.R ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI, FLORĂRIA ” FLOWERS AND GIFT’S BOUTIQUE”.

Concursul nu a urmărit doar frumusețea fizică a concurenților, ci și aptitudinile, talentul, carisma și personalitatea pentru că nu contează doar modul în care arată o fată sau un băiat, ci și cum știu aceștia să capteze juriul și publicul.

Concurentele Pîțu Casandra, Pițu Maria Paraschiva și Pîțu Gabriela au avut grijă de fiecare amănunt, dorind să fie perfecte. Coafura, machiajul, manichiura, vestimentația, accesoriile, zâmbetul, carisma, toate au întregit paleta celor care au râvnit la titlul de MISS BOBOC.

Băieții, tineri și frumoși, au demonstrat că liceeni din Cajvana se pot baza pe ei. Astfel, au concurat pentru titlul de Mister Boboc 2019, Strugar Roberto – Constantino, Tofan George, Flutur Stefano și Ciuhan Vasile.

Momentele artistice presărate printre probele de aptitudini și de dans au adus în scenă pe elevele din clasele a IV-a, și a V-a care au încântat publicul cu un dans modern. Îndrumătoarele acestora au fost învățătoarele Bîrgăuan Anuța și Ciuhan Domnica. A urmat apoi Ansamblul ”Stejărelul”, coordonat de directorul adjunct al liceului din Cajvana, profesorul Ciotu Iulian; apoi, elevii claselor a VI-a A, a X-a A și a XI-a A, coordonați de către doamnele profesoare Diana Moroșan, Floarea Moroșan, Pițu Anastasia și Hariuc Anamaria au făcut o demonstrație a unui flash-mob; au evoluat apoi, Teodora Seserman, care a încântat auzul tuturor cu două piese, elevul George Boca, din Botoșana, care a încântat cu o melodie la vioară precum și eleva liceului, Mațcu Sofronica, care de asemenea a avut un moment muzical. În continuare, câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc ale anului 2016 au retrăit momentele din trecut interpretând un vals acompaniat de eleva Iacoban Nina Sandra.

Tot reîntorși în timp. elevii claselor a X-a și a XI-a au prezentat o retrospectivă a modei și a muzicii din anii 50 până în prezent. Momentul a fost gândit și elaborat de către profesoarele Diana Moroșan, Floarea Moroșan, Pițu Anastasia și Hariuc Anamaria.  

Punctul culminant al balului a fost parada, unde concurenții au defilat în fața tuturor pe covorul roșu, pentru a demonstra grație, eleganță și stil.

În timp ce juriul a deliberat, pe scenă, în aplauzele tuturor a urcat invitatul special : DODDY!

Seara nu se putea încheia altfel, decât prin premierea bobocilor. Astfel, toți concurenții au fost răsplătiți pe măsură: Mister Dans – Ciuhan Vasile, Mister Popularitate – Strugar Roberto – Constantin, Miss Popularitate – Pâțu Gabriela, Mister Eleganță – Flutur Stefano, Miss Eleganță: Pîțu Maria.

Mult râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc au fost acordate elevilor Pîțu Casandra și Tofan George.

Prof.înv.primar Seserman Lidia-Loredana, responsabilă cu promovarea imaginii, Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare”, Cajvana


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version