Acasă Monden Un Cazino te poate da afară pentru că ai început să câștigi...

Un Cazino te poate da afară pentru că ai început să câștigi prea mult?


Intră acum și în grupul de

Cazinourile au un aer de mister despre ele care inspiră teamă și uimire. Nu este de mirare că atât de multe thrillere de spioni și filme despre crime oferă cazinouri.

Când am crescut, unul dintre filmele mele preferate era Casablanca cu Humphrey Bogart. A jucat un fost patat american care locuia în orașul marocan Casablanca în timpul celui de-al doilea război mondial. Personajul lui Bogart, Rick, deținea un club de noapte care avea un cazinou ascuns în camera din spate.



Filmul redă unele dintre cele mai populare temeri pe care oamenii le au în legătură cu cazinourile – un joc de ruletă este amenajat, poliția locală este la dispoziție, iar cazinoul aruncă un patron care câștigă prea mult.

James Bond poate fi singurul personaj important de film care a intrat vreodată într-un cazinou care nu este condus de mafie, înșelându-și patronii sau aruncând oamenii afară. Deci, are sens că oamenii se întreabă cu ce vor pune cazinourile și cât de mult. În filme și televiziuni vedem că ceva nu este în regulă cu cazinourile dar puteți vedea lista cu ele acum.

Așadar, iată întrebarea finală, cazinourilor le pasă dacă câștigi?

De ce ar vrea cazinourile să-i alunge pe câștigători?

Această legendă urbană își are rădăcina în credința că cazinourile sunt atât de lacome încât vor face tot ce trebuie pentru a câștiga bani. Este adevărat, există cazinouri strâmbe în toată lumea. Acestea sunt îmbinările subterane care operează în afara legii.

Cazinourile ilegale sunt mai susceptibile să vizeze persoanele vulnerabile care sunt ușor dependente de jocuri de noroc. Dar chiar și printre astfel de strategii de business de ultimă generație, cazinourile au nevoie de un lucru pe care fiecare îl ajută în fiecare afacere – publicitate prin cuvânt.

Jocurile sunt deja concepute pentru a fi profitabile. Cazinourile nu trebuie să-și înșele jucătorii. În timp ce înșelăciunea se întâmplă în cazinourile ilegale, companiile de jocuri de noroc care operează în cadrul legii nu trebuie să înșele.

Fiecare câștigător onest este publicitate gratuită pentru un cazinou. Prin urmare, nu există niciun motiv să ceri unui câștigător să plece.

Dar cazinourile interzic jucătorii care numără cărți

Este corect să spunem că cazinourile vor doar să distreze oamenii care joacă echitabil conform standardelor cazinoului. Nu contează dacă numeri cărți, deoarece majoritatea contoarelor de carduri nu au mare succes.

Persoanele care se consideră interzise stiu atât de bine să bată jocurile, încât cazinourile simt nevoia să ia măsuri.

Dacă puteți câștiga în mod constant bani obținând pariuri de 500 de dolari, atunci ce anume vă va împiedica să vă deplasați în rândul rolelor înalte? Cazinourile contează cu un procent statistic de jucători care își pierd banii. În timp ce numărarea cardurilor nu este ilegală, atunci când este făcută corect, schimbă modelul de afaceri al casei.

Cazinoul nu vă va cere să rambursați niciun ban dacă nu înșelați, dar greșesc din cauza prudenței atunci când decideți dacă vă puteți juca jocurile lor.

Cazinourile adesea memorează jucătorii care au câștigat mult

Am mers în multe cazinouri în care fotografii mari ale câștigătorilor mari au fost afișate proeminent în apropierea intrărilor. Cazinourile tratează acești câștigători de jackpot ca insigne de onoare.

Este greu de înțeles de ce oamenii se tem că cazinourile le vor cere să plece. Tot ceea ce face cazinoul este conceput să vă aducă prin ușă și să vă țină acolo.

Acestea creează o atmosferă primitoare, oferă pachete de cazino, cum ar fi mâncare și băuturi gratuite și nu se plâng atunci când faceți mizerie. Majoritatea oamenilor ar trebui să se simtă mai bineveniți la un cazinou decât la casele bunicilor lor.

Cazinourile sărbătoresc câștigătorii. Ei promovează ideea de a câștiga. Oamenilor le place să glumească despre contribuția la marginea casei, dar toată lumea vrea să câștige atunci când se joacă.

Dorința de a câștiga este sentimentul la care apelează fiecare cazinou. Se folosesc de jackpot-uri pentru a crea o imagine fericită, pozitivă pentru ei înșiși.

Câștigi banii altor jucători, nu banii casei

Cum funcționează jocurile cazinourilor, casa își riscă banii doar la începutul ciclului de viață al unui joc. Când un cazinou începe să ofere un nou joc, trebuie să acopere orice câștig de jucător până când au acumulat suficiente câștiguri împotriva jucătorilor pentru a acoperi costurile de plată a câștigătorilor noi.

Din acel moment, majoritatea jocurilor rămân suficient de profitabile încât cazinourile pot reține banii pentru ei înșiși. Plătesc cheltuielile cu personalul și susțin din aceste câștiguri păstrate și orice rămâne devine profitul lor.

Dacă o casă păstrează între 20% și 40% din pariurile jucătorilor în fiecare lună, nu au motive să se plângă sau să se simtă îngrijorate de cine câștigă premii mari. De fiecare dată când noi și cu mine felicităm pe altcineva pentru câștigarea într-un cazinou, sărbătorim faptul că probabil le-am plătit mulți bani.

Cazinoul este mijlocitorul. Banii curg prin degetele cazinoului, iar o parte din ei alunecă în buzunarul cazinoului. Cazinoul este un observator financiar plătit în universul tranzacțiilor de jocuri de noroc.

Jucătorii și cazinourile nu sunt de acord cu cine câștigă

În fiecare an, am citit povești noi despre jucătorii care se ceartă cu cazinourile pentru premii majore. Aceste povești sunt puțin triste, dar trebuie așteptate.

În 2017, Katrina Bookman a crezut că a câștigat un jackpot imens, dar cazinoul a spus că jocul a funcționat defectuos. Presa a favorizat argumentul cazinoului, deoarece jocul în cauză, o mașină de slot numit Sphinx, a făcut doar reclamă pentru un jackpot maxim de 6.500 de dolari.

Jocul Bookman i-a acordat în mod eronat aproape 43 de milioane de dolari.

Nu am jucat niciodată un joc electronic într-un cazinou care nu avea un autocolant de citire, „defecțiunile anulează toate plățile”. Avertismentele de defecțiune există dintr-un motiv. Aceste mașini pot face și, uneori, greșeli.

Clauzele de defecțiune protejează, de asemenea, cazinourile împotriva cererilor frauduloase ale trădătorilor. Mulți oameni au forțat jocurile cu sloturi să funcționeze defectuos, în speranța unor rambursări. Cei care sunt prinși făcând acest lucru sunt urmăriți penal și petrec timp în închisoare.

Și puteți crede că cazinourile interzic escrocherii cunoscuți de la sediul lor.

În cele din urmă, majoritatea oamenilor câștigă ceva la cazino. Nu veți putea să vă susțineți singur în câștiguri, dar veți avea o poveste frumoasă pentru a spune prietenilor și familiei. Și asta înseamnă ceva ce cazinoul vrea să faci.

Cu cât mai mulți oameni aud despre câștigătorii mari la orice cazinou, cu atât mai mulți se vor îndrepta către acel cazinou pentru a-și încerca propriul noroc.

În concluzie

Câștigătorii ajută cazinourile să aducă mai mulți clienți. Sunt sigur că le pasă de efectele pozitive ale plății câștigătorilor. Nu mi s-a cerut niciodată să plec pentru că am câștigat câteva mii de dolari.

Nu există nicio limită la cât poți câștiga la un cazinou.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version