Vrei să adaugi originalitate ținutelor tale? Iată 3 culori neobișnuite pentru pantofi și cum să le asortezi


Intră acum și în grupul de

Atunci când vrei să aduci o schimbare ținutelor tale, poate că te gândești mai degrabă să cumperi haine noi. Așa este sigur că nu vei da greș în a face impresie. Totuși, dacă îți plac hainele pe care le ai și vrei să le pui într-o lumină nouă, poți încerca să cumperi pantofi de mai multe culori.

Nu trebuie să te îngrijorezi că va fi greu să asortezi nuanțele mai neobișnuite, pentru că există anumite sfaturi care te pot ajuta. Gândește-te la culorile predominante din garderoba ta, astfel încât să alegi ceva inedit, potrivit pentru reîmprospătarea ținutelor.

Iată câteva sfaturi pentru a asorta pantofi în trei culori neobișnuite!

  • Roșu – originalitate pentru viața de zi cu zi

Această nuanță pare că este mai potrivită pentru ocaziile speciale. Totuși, o poți integra în ținuta ta de zi cu zi. Există chiar și pantofi casual pentru damă în această culoare vibrantă.

Ca să îi porți cu încredere zi de zi, trebuie să știi cum să ți scoți în evidență. De aceea, alege alb sau negru pentru hainele tale. Ca să obții un look și mai intens, alege și piese vestimentare în culori apropiate de roșu, adică roz sau portocaliu,

O altă opțiune este adăugarea de gri, bleumarin sau albastru cobalt, care vor balansa efectul pantofilor.

  • Portocaliu – o culoare care poate atrage atenția

Nu multe persoane se gândesc la achiziționarea unei perechi de încălțăminte de această nuanță. Par atât de greu de asortat! În ciuda acestui lucru, iată câteva lucruri de luat în considerare ca să porți și tu cu încredere pantofi portocalii.

În cazul pieselor vestimentare, poți opta pentru cele albastre, întrucât portocaliu și albastru sunt culori complementare. Blugii merg de minune în această situație, la fel ca bluzele sau cămășile din aceeași temă cromatică.

Ca să variezi, alege diferite nuanțe de albastru în aceeași zi. De exemplu, o cămașă albastru deschis se potrivește de minune cu un palton bleumarin, împreună cu blugi închiși la culoare.

Altă soluție este să alegi tonuri calde, cum ar fi galbenul sau bejul. Poți să porți un palton sau un cardigan bej în combinație cu blugi, pentru un efect deosebit.

  • Mov nu e o opțiune imposibilă

Movul poate părea o culoare nedorită pentru încălțăminte, însă poate atrage privirea cu adevărat. Ca pantofii tăi mov să iasă în evidență, încearcă să porți haine albe sau negre.

În mod surprinzător, acest tip de încălțăminte se potrivește la perfecție cu piesele vestimentare din blugi. Poți purta de exemplu o rochie sau o salopetă din denim.

Dacă nu îți place acest stil, o variantă sunt blugii în combinație cu un tricou alb sau negru, împreună cu pantofi în această culoare deosebită. Poți să porți haine simple, în care te simți confortabil, iar pantofii vor face să fii remarcată cu siguranță!

Acestea sunt câteva dintre modurile în care poți purta încălțăminte în trei culori la care poate nu te gândești imediat când vine vorba de pantofii tăi. E nevoie în principal de haine negre, albe sau albastre, așa că e foarte simplu să porți nuanțe îndrăznețe.(S.E.O.)

Sursa foto: unsplash.com


Intră acum și în grupul de