Oferta firmei Mancaro cuprinde și o gamă extinsă de pompe submersibile – iată despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

Sucevenii știu deja că au un aliat de încredere în domeniul instalațiilor termice, sanitare și electrice. Este vorba despre firma Mancaro, firma ce activează și prin intermediul magazinului online magazinulinstalatiilor.ro. Mancaro se adresează cu preponderență societăților de execuție, dar și persoanelor fizice. O parte din oferta Mancaro vizează și pompele submersibile, echipamente ce se bucură de diversitate în cadrul site-ului oficial, dar și în cele două magazinle fizice din Burdujeni și Ițcani.

Pompele submersibile sunt de regulă eficiente, economice și se diferențiază de hidrofor din mai multe puncte de vedere. A nu se confunda aceste două echipamente. Pe când hidroforul aspiră apa, pompa submersibilă o împinge spre exterior. Un prim mare avantaj al pompelor submersibile ține de faptul că folosesc presiunea directă a apei pentru a o ridica la suprafață, în timp ce hidrofoarele au nevoie de energie electrică pentru a o aspira.

Ce oferă mai exact Mancaro?

În cadrul magazinului online oficial magazinulinstalatiilor.ro sau în cele două magazine fizice din Suceava regăsesc cei interesați pompe submersibile, pompe automorsante, pompe pentru ape murdare, dar și hidrofoare, kit-uri complete cu hidrofoare și pompe și chiar rezervoare pentru hidrofor.

Indiferent de echipamentul ales, potențialii clienți trebuie să știe că Magazinul Instalatiilor Mancaro are în ofertă doar produse de la brand-uri cu autoritate pe această piață de profil. Amintim aici de Influent, Maxima, Torline și Omnigena.

Pompe submersibile cu flotor montat, disponibile pe magazinulinstalatiilor.ro

În ofera de la Mancaro se regăsesc și câteva modele de pompe submersibile cu flotor montat. Un exemplu concret aici este pompa submersibilă  4SKM 150 produsă de INFLUENT. Aceasta prezintă motor din inox cu bobinaj de cuplu, carcasă din inox, dar și pana turbinei tot din inox. Corpul de refulare este din bronz, iar turbina din alamă.

La capitolul etanșare vorbim de cea mecanică, din ceramică, granit și NBR. Șansele ca motorul să fie înfundat scad extrem de mult, deoarece pompă submersibilă în cauză dispune de protecție dublă la nivelul presetupei. Aceasta funcționează pe bază de curent electric monofazat și prezintă utilizare în circuitul rezidențial.

Pompa submersibilă cu flotor INFLUENT 4SKM 150 vine montată pe verticală – ea dispune de supapă de sens montată direct pe corpul său. Mai multe detalii de interes cu privire la acest model regăsesc cei interesați în cadrul site-ului oficial magazinulinstalatiilor.ro.

Oferta Mancaro nu se oprește aici – acum pot achiziționa cei interesați kit-uri complete de pompe submersibile. Producătorul Omnigena propune pentru public kit-ul cu pompă submersibilă în sistem hidrofor 4SKM 150/100, vas de expansiune de 100l, manometru, racord pe 5 căi și presostat. Pompa în cauză produsă de Omnigena este recomandată spre a fi folosită pentru pomparea apei curate, fără particule solide, din puțuri și fântâni. Aplicațiile sale sunt diverse: poate fi vorba de sisteme de irigare în curte și grădină sau de alimentarea cu apă a locuințelor.

Mai multe detalii de interes cu privire la gama de pompe submersibile disponibile regăsesc cei interesați în cadrul site-ului oficial.ro. Personalul Mancaro poate fi contactat prin apel telefonic la numărul 0746 326 668 sau prin e-mail: [email protected]. Sediul central al firmei se află pe strada Șoimului, nr.4, Suceava.


Intră acum și în grupul de