Vrei să adopți un stil mai feminin? Iată 4 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba ta!


Intră acum și în grupul de

În ultimii ani, vestimentația femeilor a trecut de la elegant la casual. Cu siguranță și tu te-ai regăsit uneori în cel din urmă. Este adevărat, fiind obișnuită cu blugi, teniși și tricou, ți se pare prea mult să porți fustă și dres, însă, ceva tot te face să le admiri pe femeile elegante, care poartă astfel de haine.

Fă un exercițiu de imaginație! Pe o stradă plină de geci de fâș și bocanci, apare o pată de culoare: o femeie elegantă, cu palton, dres și pantofi cu toc gros negri. Toată lumea se uită la ea. Ai putea fi chiar tu. Probabil ți-e frică să fii în centrul atenției, te simți ciudat, însă trebuie să știi că numai tu alegi ce să-ți ofere eleganța: putere sau disconfort. Ascultă-ți vocea feminină și dă-ți voie să te simți mai bine în pielea ta.

Iată 5 articole vestimentare pe care trebuie să le ai dacă vrei să începi să te îmbraci mai feminin!

  1. Rochie neagră

Clasica rochie neagră ar trebui să se regăsească în garderoba fiecărei femei! O rochie de această culoare poate fi purtată la orice ocazie și nu se demodează niciodată. O poți combina cu pantofi cu toc negri sau aurii pentru un plus de eleganță si feminitate care nu poate fi decât binevenit. Alege un model potrivit siluetei tale. Dacă vrei să dai impresia unei siluete clepsidră, prinde o curea sau o panglică în talie. Mai mult decât atât, nu uita de o bijuterii, însă nu exagera! Un colier auriu sau din perle albe este de ajuns.

  1. Fustă

O altă piesă vestimentară care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă este fusta! Indiferent de modelul ales, ea poate fi purtată atât cu o cămașă elegantă, cât și cu un tricou cu imprimeu pentru o combinație rebelă aparte. În funcție de ocazie, poți alege combinația potrivită.

De exemplu, atunci când ai o ședință sau un interviu și este nevoie de un look formal, poți alege clasica fustă creion în combinație cu cămașa albă. În schimb, dacă este o zi obișnuită poți alege o fustă plisată în combinație cu o bluză sau tricou mai casual. Astfel, păstrezi o notă de feminitate într-un look mai comod.

  1. Palton

Ai observat vreodată cât de mult este afectat un look elegant de o haină nepotrivită deasupra? Oricât de frig ar fi, nu este de ajuns să arăți bine doar în interior. Un palton feminin este cu siguranță o investiție importantă. Cu cât este mai calitativ, cu atât îl vei putea folosi mai mult timp.

Alege un palton gros, de o culoare neutră, cum ar fi alb sau negru. De asemenea, ai grijă să aibă lungimea potrivită, în așa fel încât să acopere complet rochia sau fusta pe care o porți pe dedesubt.

  1. Pantofi cu toc

Nu este o surpriză faptul că pantofii cu toc sunt cel mai elegant accesoriu vestimentar pentru o femeie. Ai grijă, însă, să înveți să mergi pe ei cu stil, în caz că alegi unul mai înalt. Cu toc cui sau fără, intră pe site, alege modelul potrivit pentru tine și bucură-te de eleganța și puterea pe care ți-o oferă niște pantofi bine aleși!

Prin urmare, un look mai feminin îți va da mai multă încredere în tine. Așadar, să nu-ți fie teamă să-ți pui atuurile în valoare prin hainele potrivite! (S.E.O.)

Sursa foto: Pexels.com


Intră acum și în grupul de