Crypto Monedele și Sloturile Provably Fair în Cazinourile Online


Intră acum și în grupul de

Sloturile provably fair sunt cea mai nouă categorie de jocuri online, primele care permit jucătorilor să verifice gratuit rezultatul fiecărei rotiri.

Totul Despre Sloturile Provably Fair

Cazinourile online sunt intro continuă schimbare și expansiune, iar cele capabile să incorporeze noi tehnologii sunt cele care prosperă. Popularitatea crypto monedelor se datorează în principal succesului Bitcoin, iar în prezent sunt numeroase cazinouri care acceptă astfel de depozite. Cei care se înscriu aici au șansa de a juca sloturi de tip “provably fair”, pe lângă jocuri consacrate precum Book of Ra online gratis.  În traducere directă, aceste sloturi sunt “dovedit corecte” iar în paragrafele următoare vom explica exact ce înseamnă acest concept și de ce este atât de popular.

Cazinourile Online Câștigă Teren în Fiecare An

În ultimii ani fanii jocurilor de noroc și-au exprimat tot mai clar preferința pentru cazinourile online și au migrat pe platformele virtuale. Unul dintre principalele obstacole pe care au trebuit să le depășească a fost tocmai nesiguranța în corectitudinea softului folosit de operatori. Pentru unii jucători care au avut neșansă de a pierde sumă investită, a rămas în permanență suspiciunea că jocurile nu sunt tocmai corecte. Cei care au jucat la cazinouri licențiate ONJN și care folosesc jocuri de la dezvoltatori de top au avut mai puține griji de acest tip, însă până la apariția sloturilor provably fair, ele nu au dispărut complet.

În ceea ce privește jocurile de tip blackjack, ruletă sau baccarat, cazinourile live au reprezentat soluția optimă. Jocurile sunt transmise în timp real din cazinouri tradiționale, unde dealeri profesioniști sunt filmați în timp ce acționează la mese. Experți din domeniul jocurilor de noroc online, precum Christina Niculae au explicat de ce jucătorii preferă să concureze împotrivă crupierilor și nu a softului. Părerea ei este cu atât mai avizată cu cât este și dealer intrun cazino real, deci cunoaște industria din interior. Pentru jocurile de tip slot însă, schimbarea profunda s-a produs abia atunci când au apărut jocurile provably fair.

Ce Sunt și Unde Poți Juca Sloturile Provably Fair?

Cazinourile moderne ce acceptă depozite în crypto monede și în special cele ce utilizează Bitcoin, au revoluționat industria jocurilor de noroc online. Ele au introdus conceptul de sloturi dovedit corecte, care permit jucătorilor să verifice rezultatul fiecari rotiri. Tehnologia din spatele lor poate fi complicată pentru jucătorii fără experiență, dar modul practic în care funcționează aceste jocuri e simplu de înțeles. Funcția de verificare poate fi folosită repede, simplu și absolut gratuit ori de câte ori jucătorul dorește acest lucru.

În esență, jucătorii se pot convinge că nimeni, inclusiv cazinoul online nu poate anticipa rezultatul unei rotiri. Astfel, este imposibil pentru oricine să interfereze cu rezultatul jocului și să obțină un avantaj necuvenit în raport cu jucătorul. Pentru cei care joacă pe bani reali, acest lucru este esențial pentru că doar dacă există încredere complete în softul folosit, se poate cineva bucura de experiență jocului. Acest tip de sloturi nu este disponibil în cazinourile tradiționale, deci cele ce folosesc crypto monedele au un avantaj.

Cum Funcționează Sloturile Provably Fair?

Tehnologia din spatele crypto monedelor se numește blockchain și este folosită inclusiv la cazinourile online. În ceea ce privește sloturile, avantajul constă în faptul că orice informație ce intră în blockchain rămâne acolo pentru totdeauna și poate fi verificată. Generatorul de numere aleatoare este cel care stabilește rezultatul fiecare rotiri și trebuie să fie ceva imposibil de anticipat. Cazinourile ce folosesc această tehnologie le permite jucătorilor să verifice după joc cum a fost stabilit rezultatul aleator.

Din anumite puncte de vedere, acest proces este similar cu verificarea unei amprente, pentru că este imposibil de confundat cu altă serie de numere. Algoritmul folosit se numește SHA-256 hashing și pentru moment este disponibil doar la cazinourile ce utilizează crypto monede. Popularitatea acestor jocuri e în creștere și este probabil că sloturile provably fair să fie disponibile la toate cazinourile online. (I.G.)


Intră acum și în grupul de